• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşumun bitmeyen tüy dökümü

rodeo531

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
muhabbet kuşu uzun süre tüy dökme belirtisi
yaz aylarına doğru muhabbet kuşum tüy dökmeye başladı garipsemedim çünkü benimde 2019-2020 gibi kısada olsa muhabbet kuşlarıyla bir geçmişim var her neyse muhabbet kuşuma haftada bir on damla suyuna on damla b vitamini katarım kuşumu meyvelerle sebzelerle beslerim tüy dönemi için haftada bir çok az miktarda yulaf veririm kafes temizliğine çok önem veririm ancak muhabbet kuşları bildiğim kadarıyla 15 günde tüyü bitirir bazen bu süreçte uzayabilir ama aylarca sürmez tavsiye ettikleri için yem değişikliğine gittim ama gram işe yaramadı bu konu hakkında yardım ederseniz sevinirim teşşekürler

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba mümkünse kuşunuzu görebilirmiyiz? Verdiğiniz katkıların markası ve yemin ismini yaşarmisiniz

rodeo531

Yeni Üye
Merhaba mümkünse kuşunuzu görebilirmiyiz? Verdiğiniz katkıların markası ve yemin ismini yaşarmisiniz
fotoğraftan belli olmasa bile yüzünde ve kafasında tüy pulcukları var kullandığım vitamin ozzy, yulaf ve yem açıktan kızıl darıyı kapalı bir poşedin içinden aldım

Ekli dosyalar

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Haftada 2 defa B vitamini veya gerwit kullanabilirsiniz yarım suluğa 5 damla olacak sekılde. Yanlız dediğim vitamını verdikten bir kaç saat sonra suyunu yenilemeyi unutmayın :)

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yulafı nasıl veriyorsunuz

Üst Alt