• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun bir kanadı ve kuyruğu sürekli titriyor

erennokms

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim. Muhabbet kuşum dün sabahtan beri bir kanadı ve kuyruğu sürekli titriyor, seyiriyor. Yarası var mı diye baktım yok. Kuşumun yaşı 7-8 lütfen yardımcı olun.

Cafer Kuş

Aktif Üye
herhangi bir düşme oldumu son zamanlarda yüksekten geçen hafta benim kuşumda böyleydi düştükten sonra

erennokms

Yeni Üye
Duruşu bana iyi geldi hastalıktan ziyade tutukluk gibi. Kafesten çok çıkmadığını söylediniz. Eğer uçabiliyorsa biraz uçurmayı deneyebilirsiniz. Diğer üstatlarda değerlendirip yorumda bulunacaktır. İsterseniz onların yorumlarını bekleyin.
Bekleyelim hocam. Biraz sol kanadı da dışarıda duruyor gibi geliyor bana. Uçma konusunda çok isteksiz 2-3 saniye sonra bir yere konma isteği duyuyor.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kuşunuza bu ara vitamin veya başka bir katki,sprey , farklı yem verdiniz mi?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İki sebeptendir sinirsel yani stres ve diğer sebep zehirlenme vakası bu yüzden sordum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kanatta incinme olunca da titreme oluyor acıdan dolayı ama bu çok uzun zaman sürmez kaç gündür böyle?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hâlâ aynı mı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O zaman sinirsel olduğunu düşünüyorum.. kanatlı uzmanına götürmenizde fayda var geçmiş olsun

feride

Yeni Üye
merhaba kuşumu alalı 1-2 ay oldu(25-30 günlük) ve geleli 2 hafta filan olunca ayağını sakatladı ama zeytinyağı ile ovduk sakatladığı günden en az 4 hafta geçti şu an kanadını ve kuyruğu titriyo dışkısı normal ama kendini kabartıp duruyo ve hiç ısırmayan kuşum şuan bizi ısırmaya çalışıyor ve kendini sevdirtmiyo

feride

Yeni Üye
merhaba kuşumu alalı 1-2 ay oldu(25-30 günlük) ve geleli 2 hafta filan olunca ayağını sakatladı ama zeytinyağı ile ovduk sakatladığı günden en az 4 hafta geçti şu an kanadını ve kuyruğu titriyo dışkısı normal ama kendini kabartıp duruyo ve hiç ısırmayan kuşum şuan bizi ısırmaya çalışıyor ve kendini sevdirtmiyo
şu an başka odaya aldım ve daha az titriyo ama gözlerini kapatıp duruyo ( erkek )

Üst Alt