• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşumun ayak derisinde siyah bir kitle var

Nionienin

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 9 yaşında yaşlı bir kuş. Ayak derisinde bu siyah nokta uzun süredir var fakat hiç bu kadar büyümemişti bu yüzden endişeleniyorum. Bir saat önce o kitleyi kanattı ama çok az kanadı sonra kanaması durdu. Ne olduğunu ya da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kitle kuşumu rahatsız etmiyor gibi duruyor hayatına sıkıntısız devam ediyor. Sağlıklı bir kuş. Ayağındaki kitlenin neden olduğunu bilmiyorım. Gagasında ve ya herhangi başka bir yerinde sorun yok.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum 9 yaşında yaşlı bir kuş. Ayak derisinde bu siyah nokta uzun süredir var fakat hiç bu kadar büyümemişti bu yüzden endişeleniyorum. Bir saat önce o kitleyi kanattı ama çok az kanadı sonra kanaması durdu. Ne olduğunu ya da ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Kitle kuşumu rahatsız etmiyor gibi duruyor hayatına sıkıntısız devam ediyor. Sağlıklı bir kuş. Ayağındaki kitlenin neden olduğunu bilmiyorım. Gagasında ve ya herhangi başka bir yerinde sorun yok.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz
geçmiş olsun
Mantar veya bakteri olabilir, kangren başlangıcı da olabilir
Birşey dolanmış orda kalmış olabilir
Kitle olduğunu düşünmüyorum fakat bir veteriner hekim görse çok daha iyi olur

Üst Alt