• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ayağindaki sorun

metaias

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun sol ayağının altinda bu şekilde bi kizariklik var. Şuanlık herhangi bir yürüme problemi veya durgunluk yok cok sukur fakat bu kizariklik uzun süredir var baslarda cok kucuk oldugundan cok onemsememistim fakat kızarıkligin artmaya basladigini fark ettim .Biraz araştirinca plastik tünekten kaynakli sıkıntilar olabildigini ogrendim ve en kisa surede tahta tünekle degistirdim ondan kaynakli bir sorun mudur acaba.Ne yapabilirim gecmesi icin yardimci olursaniz cok sevinirim,simdiden tesekkurler.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Muhabbet kuşumun sol ayağının altinda bu şekilde bi kizariklik var. Şuanlık herhangi bir yürüme problemi veya durgunluk yok cok sukur fakat bu kizariklik uzun süredir var baslarda cok kucuk oldugundan cok onemsememistim fakat kızarıkligin artmaya basladigini fark ettim .Biraz araştirinca plastik tünekten kaynakli sıkıntilar olabildigini ogrendim ve en kisa surede tahta tünekle degistirdim ondan kaynakli bir sorun mudur acaba.Ne yapabilirim gecmesi icin yardimci olursaniz cok sevinirim,simdiden tesekkurler.
Merhaba geçmiş olsun çok mink bir nasır çıkmış parmak boğumunda, yeni başlamış karamerhem (ıhtıyol) eczaneden alın lütfen minikce sürün antibakteriyeldir, uyumadan önce 7 gün sürün dokunmasın
Tüneği ahşap mı

metaias

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun çok mink bir nasır çıkmış parmak boğumunda, yeni başlamış karamerhem (ıhtıyol) eczaneden alın lütfen minikce sürün antibakteriyeldir, uyumadan önce 7 gün sürün dokunmasın
Tüneği ahşap mı
Çok teşekkürler hemen alip deneyecegim. Evet tunekleri ahsap suanda. Peki bu nasır neden oluşuyor acaba ilerlerse tehlikeli olur mu?Yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler tekrardan

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Yanlış tünek seçimi ve vitamin eksikliği sebep olur buna ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok teşekkürler hemen alip deneyecegim. Evet tunekleri ahsap suanda. Peki bu nasır neden oluşuyor acaba ilerlerse tehlikeli olur mu?Yardimci oldugunuz icin cok tesekkurler tekrardan
Nasır b vitamini eksikliğinden, deride deformeden Kumlu plastik tünekten oluşabilir, krem nemlendirir, bakteriyi alır ve rahatlatır, kabuk oluşunca alırsınız ve delik küçülür, kapanır, deri tazeler yok olur, uzun bir süreçtir

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Nasır için A vitamini içeren vitamin öneririm, a vitamini destekler ki gervit bunu karşılar, thricilliene, terramycin veya kara merhem alıp her gün mercimek tanesi kadar sürün iyi gelir ☺