• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ayaginda mantar gibi sari sari seyler var ayagını her 2 saniyede bir oynatıyor sebebi nedir

emirhan mirza

Yeni Üye
Muhabbet kuşumun ayaginda mantar gibi sari sari seyler var ayagını her 2 saniyede bir oynatıyor sebebi nedir

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Net ayak fotoğrafı ve streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.

emirhan mirza

Yeni Üye
Net ayak fotoğrafı ve streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşırmısınız.
Zar zor uyuttum uyanirsa daha uyumaz tarif etmeye çalışayım ayağının içinde sarımsı lekeler var aynı şekilde gagagasında da galasında daha büyük ama ve her 1 2 saniyede bir ayağını titretiyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Görmeden yorum yapmak güç. Ne zamandır var? Mantar olduğunu düşünüyorsanız trosdy veya travazol krem kullanmanız gerekir. Gaga ayak ve popoya sürmelisiniz.

emirhan mirza

Yeni Üye
Görmeden yorum yapmak güç. Ne zamandır var? Mantar olduğunu düşünüyorsanız trosdy veya travazol krem kullanmanız gerekir. Gaga ayak ve popoya sürmelisiniz.
Normalde yoktu bu son günlerde belirginleşti travazolu sürdüm ama zararlı olabilir diye gagasina sürmedim sureyimmi yer diye endiselendim

Üst Alt