• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ayağına ip dolanmış

Enkaenes55tr

Yeni Üye
Muhanbet kuşumun ayagina ip dolanmış ben yara zannetmiştim bugün ip dolandigini anladım morariklik ve sişlik var Kuşum 6yasinda veteriner nasıl alıyor herangi bir ölüm riski fln olabilirmi ? Şimdiden teşekkürler 🙏Ekli dosyayı görüntüle 45048

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Muhanbet kuşumun ayagina ip dolanmış ben yara zannetmiştim bugün ip dolandigini anladım morariklik ve sişlik var Kuşum 6yasinda veteriner nasıl alıyor herangi bir ölüm riski fln olabilirmi ? Şimdiden teşekkürler 🙏Ekli dosyayı görüntüle 45048
Merhaba
Muhakkak o ipi kusunuzun ayagindan cikarmaniz gerekiyor. Siz yapamiyorsaniz sabah ilk is bir veterinere goturun.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Merhabalar, resimden tam anlayamadım ama ip yara yaparak, yaranın içine gömülmüş sanırım. Bence siz müdahale etmeyin, veteriner alsın. Mercek kullanarak minik lifler de varsa hepsini alır. Nerede oturuyorsunuz? Kanatlı veterineri önerebiliriz

Enkaenes55tr

Yeni Üye
Merhabalar, resimden tam anlayamadım ama ip yara yaparak, yaranın içine gömülmüş sanırım. Bence siz müdahale etmeyin, veteriner alsın. Mercek kullanarak minik lifler de varsa hepsini alır. Nerede oturuyorsunuz? Kanatlı veterineri önerebiliriz
Samsun Çarşambada oturuyorum Acaba varmı kanatlidan anlayan hayvan yardımcı olursanız sevinirim

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici

Enkaenes55tr

Yeni Üye
Listemizde Samsun'da kanatlı veterineri yok ama zaman kaybetmeden 19 Mayıs Üniversitesi Hayvan Hastanesi telefonunu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Kan damarları ve sinirler tahrip olursa, sıkıntı büyüyebilir. Acilde yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 45051
Bugün kanatlı veterinere gittik inceledi birşey yok dedi krem ve ishal için ilaç verdi birşey olurmu dedim olmaz dedi güncel foto aşşağıda ayanin rengi fln iyimi 4.gun bugün vet birşey yok dedi

hazaly

Paylaşımcı
Bugün kanatlı veterinere gittik inceledi birşey yok dedi krem ve ishal için ilaç verdi birşey olurmu dedim olmaz dedi güncel foto aşşağıda ayanin rengi fln iyimi 4.gun bugün vet birşey yok dedi
Çıkardılar mı ipi

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
O bölge kan oturmuş görünüyor. Tüneği kavrayabiliyor mu peki. Tünekte bir video rica edelim ayakta net gözükecek şekilde. Veterinerin verdiği krem ve ishal ilacı nedir acaba.

Enkaenes55tr

Yeni Üye
O bölge kan oturmuş görünüyor. Tüneği kavrayabiliyor mu peki. Tünekte bir video rica edelim ayakta net gözükecek şekilde. Veterinerin verdiği krem ve ishal ilacı nedir acaba.
İçinde ip kalırsa az bişe sorun olurmu kantoron yağı var elimde mesaj fln yapimmi

Enkaenes55tr

Yeni Üye
Ayağı çürütür. O bölgede ip olmadığına emin miymiş? Veteriner fakültesine mi gittiniz?
Bitane kanatlı veterinere gittim eliyle kontrol etti Birşey gornumuyor azbise ip olsa birşey olmaz dedi resimdeki kremi verdi çok üzülüyorum fakülte bana baya uzak Hani az bişe uzak olsa giderim fakat baya uzak Kantoron yağı ile mesaj yapacam bakalım dedigi kremleride kullanca benim kafesteki iplikler ip ince ılık su ile yapsam yumuşayıp cikarmi #acil

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bitane kanatlı veterinere gittim eliyle kontrol etti Birşey gornumuyor azbise ip olsa birşey olmaz dedi resimdeki kremi verdi çok üzülüyorum fakülte bana baya uzak Hani az bişe uzak olsa giderim fakat baya uzak Kantoron yağı ile mesaj yapacam bakalım dedigi kremleride kullanca benim kafesteki iplikler ip ince ılık su ile yapsam yumuşayıp cikarmi #acil
Ayakta ip varsa zamanla o ayağı kurutup koparır maalesef. O yüzden uzakta olsa gidebiliyorsanjz gidin, hem içiniz rahat etmiş olur.

Enkaenes55tr

Yeni Üye
Anladım bu normal klinik vetler anlamazmi illa fakülte zorunlu mu başka bir vete gitsem

cimennnn

Tutkulu
Anladım bu normal klinik vetler anlamazmi illa fakülte zorunlu mu başka bir vete gitsem
İyi bir kuş veterineri bulursanız onlar da yapar ama bulmanız çok zor internetten araştırıp kuş veterinerlerine bakın daha sağlıklı olur her veteriner kuşa bakmıyor belli ki gittiğiniz veteriner de kuşlardan pek anlamıyor gibi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İstanbul'daysaniz ben alırım bana getirin yardımcı olurum

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
O resimdeki ishal ilacı yada takviye her neyse kullanmayın derim onun yerine çok çok daha zengin ve kaliteli olanı entrobac tavsiye ederim. Ayrıca İstanbul'da iseniz dediği gibi Şehmus hocama götürün eğer ip varsa o ip mutlaka çıkartılmalı 🖐🏻

Üst Alt