• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun Ayağı Yanlış Kaynamış

sg7878

Yeni Üye
Merhaba. Muhabbet kusum bir ayağını basamiyordu. Bugun kuscuya goturdum. Kırık varmis ve yanlis kaynamis. Basamama devam ediyor.
Ayagi düzelir mi, yoksa bir veterinere mi goturmem lazim? ( Bulundugum ilde kuş veterineri yok. Tavsiyeniz var mi?)

Son düzenleme:

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Benim bildiğim yanlış kaynamaya bir şey yapamıyolar benim forpus papağanım 2 ayağını birden kırdı ve yanlış kaynadı ama tünekte durmasında falan sıkıntı yok sadece tam açamıyo ayaklarını.Basamama nedeni yanlış kaynama değilde kırık olmasından dolayı olabilir

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Fotoğraf atarsanız daha sağlıklı bilgi verirler ama yanlış kaynamaya yapılabilecek pek bir şey yok.

sg7878

Yeni Üye
Bugun kafes tabanına karton koydum ve kafes etrafını gazeteyle sardim. Nefes alacagi bosluk var sadece. Tünekleri cikardim. Yem ve suyunu koydum. 15 gun gozlemleyecegim. %30 ihtimali var dedi kuşçu.

Muhabbet kusu icin bildiginiz veteriner var mi? Kirigi yeniden kirip kaynatabilecek. Bir ara üniversiteler yapiyor gibi bir sey okumuştum

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bugun kafes tabanına karton koydum ve kafes etrafını gazeteyle sardim. Nefes alacagi bosluk var sadece. Tünekleri cikardim. Yem ve suyunu koydum. 15 gun gozlemleyecegim. %30 ihtimali var dedi kuşçu.

Muhabbet kusu icin bildiginiz veteriner var mi? Kirigi yeniden kirip kaynatabilecek. Bir ara üniversiteler yapiyor gibi bir sey okumuştum
Hangi şehir

sg7878

Yeni Üye
Karabük. Ama karabukte kanatlidan anlayan yer yok. Yeterki iyilessin il önemli olmaz. Bildiginiz yer varsa yazin lutfen. Ya da öğrenebilirseniz süper olue

sg7878

Yeni Üye
Oradan istedigimi bulamadim yine teşekkürler ikinize de.

Üniversite bildigi olan var mi??

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Eğer kanatlı uzman bulunduğunuz bölgede bulamazsanız oradaki üreticilere yönelin ve durumunuzu belirtin... Kanatlı uzman ülkemizde olduğu gibi dünyada da çok azdır... Bulunduğunuz bölgede üreticiler size çözüm bulabilir... Böylece zaman da kazanmış olursunuz...

ixs54

Aktif Üye
karabükte dr bile yok ki. en ufak birşeyde ankaraya sevk ediyorlar.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Karabük'te üretici var... İnstagram'dan takip edebilirsin... En azından sana öneride bulunurlar...

sg7878

Yeni Üye
Uretici ismi nedir, instadan ulasayim@Levent T.

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
karabük hobi kusculuk, karabükmuhabbetkusu...

Üst Alt