• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun ayağı mı kırık ?

beyyza02

Müdavim
Üzerine basamaması benim de canımı yakıyor 😭 çevrede kanatlılardan anlayan veteriner bulamadim maalesef
gerçekten ne olduğunu anlayamadım ama su toplama değil bu benşm parmağım iltihap kapmıştı ve aynen böyleydi.yansa da ayağının üst - orta kısmı yanmış altında yanmamış yerler var.... bir şekilde iltihaplanmış gibi.herhangi bir veterinere danışmanı deneyin lütfen. ya da buradan yardım gelir ve umafım çözersiniz :(

Bbusra

Yeni Üye
gerçekten ne olduğunu anlayamadım ama su toplama değil bu benşm parmağım iltihap kapmıştı ve aynen böyleydi.yansa da ayağının üst - orta kısmı yanmış altında yanmamış yerler var.... bir şekilde iltihaplanmış gibi.herhangi bir veterinere danışmanı deneyin lütfen. ya da buradan yardım gelir ve umafım çözersiniz :(
Evet ben de çözemedim umarım iyileşir 😔😭

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nasıl oldu kuşun ayağı?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kanatlı uzmanına götürdunuz mu? Antibiyotik tedavisi gerekir eğer bulabilirseniz panteramycn temin ediniz birde entrobac alın ayrıca elle besleme yapmanız gerekiyor 👍

Bbusra

Yeni Üye
Kanatlı uzmanına götürdunuz mu? Antibiyotik tedavisi gerekir eğer bulabilirseniz panteramycn temin ediniz birde entrobac alın ayrıca elle besleme yapmanız gerekiyor 👍
Yeme içmesinde bir problem yok, kanatlılardan anlayan bi veteriner bulamadım çevrede maalesef

Üst Alt