• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşumun ayağı kırıldı (sanırım)

Efekayra

Yeni Üye
merhaba kendi ürettiğim kuşum dün benle oynarken korkmazken ve hiç bir sorun yokken sabah hem ayğını basamıyor hemde kafese her elimi uzattığımda kaçıyor daha 45 günlük veterinere götürmelimiyim yoksa sadece krem yetermi

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Mümkünse video görebilirmiyiz streamable com dan yükleyip linkini buraya ekleyin bakalım 👍

Efekayra

Yeni Üye
Şuan video ekleyemiyorum ama sağlam ayağına daha fazla yükleniyor daha bir şey sürmedim

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Şuan video ekleyemiyorum ama sağlam ayağına daha fazla yükleniyor daha bir şey sürmedim
Böyle anlamak çok zor ayakta morarma yoksa dokunduğunuzda tepki veriyorsa eminseniz eğer tüneği kaldırın zemine koyun yemi suyu.Gece hidroid sürün iyice yedirin ışığı kapatın kremi yemesin

Efekayra

Yeni Üye
Böyle anlamak çok zor ayakta morarma yoksa dokunduğunuzda tepki veriyorsa eminseniz eğer tüneği kaldırın zemine koyun yemi suyu.Gece hidroid sürün iyice yedirin ışığı kapatın kremi yemesin
dokunduğumda biraz tepki veriyor ama ne zaman kafese elimi uzatsam ya da krem sürmek istesem çok çırpınıuo sebebi nedir?

Üst Alt