• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusumun ayagi kipkirmizi

gulsss

Yeni Üye
Kusumu yeni aldim gaga ve tirnak kesimi nasil olur bilmiyorum. Kusta bit var kasinip duruyo ilacini aldim. Bugun fark ettim dun hicbir seyi yoktu ama kusum bugun hic kafesten cikmadi ve ayak tabanlari kipkirmizi olmus sanki kanamis da durmus gibi cok korktum napicam

Zeus

Müdavim
Kusumu yeni aldim gaga ve tirnak kesimi nasil olur bilmiyorum. Kusta bit var kasinip duruyo ilacini aldim. Bugun fark ettim dun hicbir seyi yoktu ama kusum bugun hic kafesten cikmadi ve ayak tabanlari kipkirmizi olmus sanki kanamis da durmus gibi cok korktum napicam
Öncelikle kuşların gagası onlar için sorun teşkil edecek gibiyse kesme işlemini sadece veteriner yapmalıdır. Onun dışında tırnaklarını da daha önce deneyim sahibi değilseniz kesmemelisiniz çünkü ayarını bilmezseniz kanar ve durduramazsınız. Kuşunuzun videosunu ve fotoğrafını yükleyin lütfen, bilgisi olan arkadaşları yardımcı olacaktır.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşun tünekte Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz. Biti gördünüz mü yoksa kaşınıyor diye mi öyle düşündünüz. Hangi ilacı aldınız görsel eklermisiniz. gaga ve tırnakta anormal bir durum mu var. Yem kırmaya engel mi? Neden kesme gereği duydunuz? Kuşu alalı kaç gün oldu.? Soruları cevaplarsanız ona göre yardımcı olmaya çalışalım.

Üst Alt