merhaba ben hesabımı az önce açtım kuşum hakkında yardım almak için.muhabbet kuşum hakkında size soru sormak istiyorum. dün akşam büyük ihtimal kuşum sağ bacağında bir problem yaşadı ve ayağını hareket ettiremez oldu. sadece sol bacağı kafası ve kanatları yardımıyla sürünebiliyor onun dışında bacağı yüzünden pek hareket etmekte zorluk yaşıyor. dün kuşumu veterinere götürdüm fakat pek bir şey anlamadı ve suyuna karıştırmamız için antibiyotik verdi ayriyetten suyuna sirke damlatmamızı istedi. kuşum dün çok halsizdi ve hiç yemek yiyemiyordu yem bile kıramıyordu fakat bugün biraz daha canlandı ve yem kırmaya başladı. suyunu günde 3-4 kere içiriyoruz kendisi içemediği için ve şırıngayla mama yapıp besliyoruz. kuşumun bacağında morluk şişlik falan yok dokunduğum zaman tepki vermiyor fakat o bacağını kullanamıyor bir şeyi tutup kavrayamıyor. şu an kafesin tabanında sıcak bir ortamda yanında yemi ve suyuyla uyuyor. bacağının iyileşmesi için ve yeniden yürüyebilmesi için ne yapabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.