• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Muhabbet kuşumun ağzı kokuyor

x7qw

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sadece ağzı kokuyor.
Hastalık Belirti Tarihi
25 May 2026
Selamlar muhabbet kuşumun ağızı 5-6 gündür kokuyor, vitaminli su koymuştum B, 1gün unutmuşum ya onu içti yada ıslanmış buğday vermiştim onu unuttum benim hatam komple. Kuşumun iştahı iyi, oynuyor ağız çevresinde beyaz vb tabakalar yok dışkısı normal, kursağına baktım oda normal kilosunda azalma göremedim. Yani sizce ne olabilir nasıl tedavi ederim.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Selamlar muhabbet kuşumun ağızı 5-6 gündür kokuyor, vitaminli su koymuştum B, 1gün unutmuşum ya onu içti yada ıslanmış buğday vermiştim onu unuttum benim hatam komple. Kuşumun iştahı iyi, oynuyor ağız çevresinde beyaz vb tabakalar yok dışkısı normal, kursağına baktım oda normal kilosunda azalma göremedim. Yani sizce ne olabilir nasıl tedavi ederim.
Merhaba takviyelerle mutlaka dikkat edin, buğday çok beklemişse mayalanma olabilir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir 3 gün üst üste verin lütfen

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Formmix verin ağız kokusu gider ama ağzında salya akıntısı var mı ya da dışkı falan yemiş olabilir mi? Ya da sürekli esneme hareketi yapıyor mu ?

Üst Alt