• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumun acil bir durumumu var

Ceren.C

Yeni Üye
Kuşum ortalama 4,5 veya 5 yıldır bizimle ve çok enerjik bir kuştu, ancak neredeyse 5 gündür halsiz,sürekli uyuyor,ishal, kabarık, kanatları düzensiz duruyor ve hafiften kanatları titriyor yardim edebilirmisiniz ciddi bir durum mu?

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Video ve fotoğraf eklerseniz iyi olur.Hem kuşun ve hemde yapmış olduğu dışkı fotoğrafları atın

Ceren.C

Yeni Üye
Suyuna vitamin de aldım ancak düzelir mi bilmiyorum

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Beyaz bir a4 yada peçete serin tabana daha net olur yönlendirme.

Ceren.C

Yeni Üye
Peki ötmemesinin sebebide halsizlikmi sanki sesi kısık gibi ses çıkarınca tuhaf çıkıyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Peki ötmemesinin sebebide halsizlikmi sanki sesi kısık gibi ses çıkarınca tuhaf çıkıyor
halsizliği ötmesine engel tabii ki. siz öncelikle kuşun altına beyaz bir kağıt yada peçete serin, dışkı net bir şekilde görülsün. sonrasında tespit ve yönlendirme daha doğru olacaktır.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
halsizliği ötmesine engel tabii ki. siz öncelikle kuşun altına beyaz bir kağıt yada peçete serin, dışkı net bir şekilde görülsün. sonrasında tespit ve yönlendirme daha doğru olacaktır.
👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşa bağırsak duzenliyici başlayın 1 hafta boyunca günde bir tazeleyerek kullanın.. avıdear alın kullandıktan üç gün sonra tekrar dışkı görelim takip edelim 👍

Üst Alt