• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşumun 30 günlük yavrusu varken yumurtladı.

ekammas

Yeni Üye
Başlıkta belirttiğim gibi oldu sorun şu anne kuş galiba yavruya saldırıyor, ciyaklama sesi geliyor yavrudan sürekli. Anladığım kadarıyla dişi kuş yavruyu yuvada istemiyor. Sorun şu yavru muhtemelen yem kırmayı bilmiyor ve sürekli kafesin içinde bir köşeye pusup kalıyor. ve karakter olarak da çekingen gibi duruyor. Tek yavru ve galiba babası karışmıyor. Yavru 12 martta doğdu bu arada. Yeni kafese koyarsam yem yemeyi kendi kendine öğrenebilir mi? Ne yapmalıyım? Bu resmi de yarım saat önce çektim.
Fotoğrafı Aç

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Başlıkta belirttiğim gibi oldu sorun şu anne kuş galiba yavruya saldırıyor, ciyaklama sesi geliyor yavrudan sürekli. Anladığım kadarıyla dişi kuş yavruyu yuvada istemiyor. Sorun şu yavru muhtemelen yem kırmayı bilmiyor ve sürekli kafesin içinde bir köşeye pusup kalıyor. ve karakter olarak da çekingen gibi duruyor. Tek yavru ve galiba babası karışmıyor. Yavru 12 martta doğdu bu arada. Yeni kafese koyarsam yem yemeyi kendi kendine öğrenebilir mi? Ne yapmalıyım? Bu resmi de yarım saat önce çektim.
Fotoğrafı Aç
Elle besleme maması alın a21 siz çay kaşığı veya şırınga ile yedirin önüne aspur, yulaf serin yiyecek mi bakın 🥰 Maşallah sübhanallah kıyamam ben ona 🥰🌸

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Önüne yere aspur ve daldarı koyun . 30 günlük kuş yem kırmayı bilmesi gerekir.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Fotoğrafı Aç
Merhaba tüyleri çıkmış, büyümüş, 1 aylık olmuş yem kırar, aspur ve darı koyun kafesin altına suyu da indirin yanına en alta tünek te takın
2 gün suyunu sabah akşam çay kaşığı ile içirin, alışır