• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Muhabbet kuşumu dişi muhabbet kuşu ile takas etmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sagi

Paylaşımcı
İsmi Beyazıt.1 ay önce petshopdan yavru diye aldık.Maalesef diğer kuşum ile anlaşamadılar.cinsiyetinden emin değilim ama erkek diye biliyorum. Dişi 4-5 aylık sağlıklı bir muhabbet kuşu ile takas etmek istiyorum.

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yer neresi ilçe olarak

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İsmi Beyazıt.1 ay önce petshopdan yavru diye aldık.Maalesef diğer kuşum ile anlaşamadılar.cinsiyetinden emin değilim ama erkek diye biliyorum. Dişi 4-5 aylık sağlıklı bir muhabbet kuşu ile takas etmek istiyorum.
Takas için yazmiyorum ama erkek ve en fazla 4 aylık doğru biliyorsunuz yani.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu diğer konunuzdaki hasta kuşunuz mu?

Sagi

Paylaşımcı
Bu diğer konunuzdaki hasta kuşunuz mu?
Hayır tabiki de. Konuyu onun için açmıştım fakat sonrasında yeni konu açmadan diğer kuşumun durumu hakkında konuştum. Bu kuşum hasta değil diğer kuşum hasta. Galiba petshopdan aldığımdan beri ayağında olan bir şey var . fakat herhangi bir sorunu yok çok şükür hasta değil.

Sagi

Paylaşımcı
Bana da o gibi geldi 🤔
Hayır tabiki de. Konuyu onun için açmıştım fakat sonrasında yeni konu açmadan diğer kuşumun durumu hakkında konuştum. Bu kuşum hasta değil diğer kuşum hasta. Galiba petshopdan aldığımdan beri ayağında olan bir şey var . fakat herhangi bir sorunu yok çok şükür hasta değil.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sürdüm ama düzensiz. Fırsatım olmadıBir gün sürdüm bir gün sürmedim. Şimdi düzenli süreceğim inşallah . Bu arada bu fotoğraf hiç sürmedigim ilk halinin fotoğrafı
Sürmen lazım ablacım 🙏

Sagi

Paylaşımcı
Sürmen lazım ablacım 🙏
Ay çok pardon teremcyn sürmedim , bahsettiğim rif. Onu süreceğim geçmezse dediğiniz gibi yapacağım. Bu arada bende fucidin var o olur mu terramycin yerine.
Evet biliyorum yapmam lazım ama inanın çabalıyorum. Asla boşlamam,unutmam. Bazen hayat seni öyle duruma getiriyor ki yapmak istediklerink yapamıyorsun

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ay çok pardon teremcyn sürmedim , bahsettiğim rif. Onu süreceğim geçmezse dediğiniz gibi yapacağım. Bu arada bende fucidin var o olur mu terramycin yerine.
Evet biliyorum yapmam lazım ama inanın çabalıyorum. Asla boşlamam,unutmam. Bazen hayat seni öyle duruma getiriyor ki yapmak istediklerink yapamıyorsun
Fucidin de olur ama yemesin dikkat et ablacım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt