• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşumdan garip sesler geliyor

yiğit00037

Aktif Üye
Kuşum videoda ki gibi sesler çıkartıyor bazen duruyor bazen tekrarlıyor acaba anormal bir durum olabilir mi

yiğit00037

Aktif Üye

Videonun sesi biraz az gelmiş mikrofonu kulağınıza yaklaştırırsanız daha net duyabilirsiniz

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun kuşunuz sanırım soğuk algınlığı geçirmiş yada üst solunum yolu enfeksiyonu var gibi görünüyor, kekik çayı deneyebilirsiniz ve respiratory turbo takviyesi öneririm, mamaist.com tercih edebilirsiniz ayrıca takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Kuş hava akımında kaldı mı?

yiğit00037

Aktif Üye
Geçmiş olsun kuşunuz sanırım soğuk algınlığı geçirmiş yada üst solunum yolu enfeksiyonu var gibi görünüyor, kekik çayı deneyebilirsiniz ve respiratory turbo takviyesi öneririm, mamaist.com tercih edebilirsiniz ayrıca takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Kuş hava akımında kaldı mı?
Kuşumda solunum yolu problemi olduğunu biliyorum ve hava akışında kalmadı fakat bu çıkardığı sesler yeni yeni yapıyor şuanda uyuyor fakat o sesler gelmiyor acaba bilerek yapıyor olabilir mi bir sıkıntıdan dolayı olsa uyurkende yapar diye düşünüyorum. Birde bir sorum var ben kuşuma dün respirotary turbo takviyesi verdim suluğuna 3 damla şeklinde tekrar ne zaman vermeliyim ?