• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşumda önce ishal sonra kusma sonra da yemde dışkı sorunu

fıstıkkuş

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal, kusma, dışkıda yem
Hastalık Belirti Tarihi
24 Haz 2021
Muhabbet kuşum geçen hafta banyo yaptı. Tam yaptı da sayılmaz başını suya soktu bir iki oynadı bıraktı sonra bir anda ishali başladı. Sulu ve yumuşak geliyordu. Arada katı da yapıyordu ama genel olarak ishaldi. dün kuşçudan bağırsak düzenleyici bir damla aldım onu kullanmaya başladık. Bu sefer de kusma gerçekleşti. Dün bir bugün iki oldu üstüne dışkısında yem de çıkmaya başladı.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Keyfi çok yerinde uçuyor ötüyor oyun oynuyor.
Bu arada sadece yemini daha az yiyor sevmeme durumu başladı. Ne olur ne olmaz diye yeni yem de alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir??

Selin

Paylaşımcı
Merhabalar kuşunuzun fotoğrafını, dışkı fotoğrafını ve kullandığınız damla ilaç ne varsa cekip atarsanız ustalar müsait olunca yardımcı olurlar size. Geçmiş olsun 🍀

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Avıdear nasıl veriyorsunuz? Aspur ve daldari da verin iştah nasıl? Bide nasıl bir yem veriyorsunuz?

fıstıkkuş

Yeni Üye
Yarı dolu suluğa 10 damla koyuyorum sabahları veriyorum. Yem olarak da kuşçu mamasıyla enjoy markasını karıştırıyorum. Bir aydır bende. Bu zamana kadar hep öyle verdim. Her gün yemliğini temizlerim kabuklarını üflerim. İştahı sanki azaldı gibi sıcaklardan dolayı mı bilmiyorum.