• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşumda bronşit mi var?

Mubişdelisi

Yeni Üye
Bizde öneririz veteriner nerde ikamet ediyorsunuz
Baya küçük bir şehir veteriner var ama avian değil, anlamadiklari halde ilaca yukledikleri kac kusum ertesi gun vefat etti...Kac defa goturdugume pisman oldum...O yuzden güvenemiyorum. Az cok anlayan bir veteriner var ama o da avian değil ama diğerlerine nazaran daha iyi ama onun da yeri cok uzak, arabam yok. Hayvanı daha kotu etmek istemedim. Hic yardımlarını goremedim bulundugum yerdeki veterinerlerin maalesef :(
Kusura bakmayin biraz burda sikayet edip durdum ama cok canımız yandı kac defa, can yani...

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Baya küçük bir şehir veteriner var ama avian değil, anlamadiklari halde ilaca yukledikleri kac kusum ertesi gun vefat etti...Kac defa goturdugume pisman oldum...O yuzden güvenemiyorum. Az cok anlayan bir veteriner var ama o da avian değil ama diğerlerine nazaran daha iyi ama onun da yeri cok uzak, arabam yok. Hayvanı daha kotu etmek istemedim. Hic yardımlarını goremedim bulundugum yerdeki veterinerlerin maalesef :(
Kusura bakmayin biraz burda sikayet edip durdum ama cok canımız yandı kac defa, can yani...
Haklısınız, avian olmadığı zaman sorun çıkar siz dediğim gibi kekik çayı yapın iyi gelir üşütmüş gibi duruyor eğer ilerlerse o zaman bakalım 🙏🌸

Mert G.

Eski Forumcu
Maalesef ülkede baya böyle sıkıntılar var neyse sız deneyın inşallah iyi gelir

Mubişdelisi

Yeni Üye
Haklısınız, avian olmadığı zaman sorun çıkar siz dediğim gibi kekik çayı yapın iyi gelir üşütmüş gibi duruyor eğer ilerlerse o zaman bakalım 🙏🌸
Hiç hoşnut olmadı durumdan ortalığı ayağa kaldırdı çok az bastırıp çektim belli bir süre durması gerekiyor muydu?
Kendisi bana küs şu an 😂

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet bir de stresli evden gelme kendisi bana yegenimden kaldı, kedileri travmatize etmis ogluşumu. Cok zor ele alistirdim ama hala avuc sevmiyor 😂
Avucu hiçbiri sevmez maalesef ama kıyamam yaa yavrum benim stresliymiş