• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuma ne oluyor lütfen yardım edin

Boncuğum123

Yeni Üye
Muhabbet kuşum sıklıkla bu şekilde yapıyor sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz 🥺🥺🥺🥺🥺 Streamable Video

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar streamable.com dan video yükleyip linkini burada paylaşınız.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu hareketi benim oğlumda yapıyor geviş getirir gibi. Hatta o hareketi yaparken agzında bir koku oluşuyor. Sanırım yediklerini oğütemiyorlar. Grit kum kullanıyorum ama ona rağmen yapıyor. Sizin kuşunuz grit kum kullanıyor mu. Birde kuş veterineri Burak hoca kursaktan örnek aldı temiz çıktı çok şükür. Bana korkulacak bir durum yok demişti. Siz de endişelenmeyin bence. (Eğer salyali kusma yada kusmugunda koku,vs yoksa)

Boncuğum123

Yeni Üye
Bu hareketi benim oğlumda yapıyor geviş getirir gibi. Hatta o hareketi yaparken agzında bir koku oluşuyor. Sanırım yediklerini oğütemiyorlar. Grit kum kullanıyorum ama ona rağmen yapıyor. Sizin kuşunuz grit kum kullanıyor mu. Birde kuş veterineri Burak hoca kursaktan örnek aldı temiz çıktı çok şükür. Bana korkulacak bir durum yok demişti. Siz de endişelenmeyin bence. (Eğer salyali kusma yada kusmugunda koku,vs yoksa)
Koku vs. Yok dün kustu bir kere sadece, seste çıkarıyor muydu o şekilde sizinki de

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoş geldiniz 😊
Kuşunuzun dışkı resmini görebilirmiyiz 👍 kusma var mı? Ekstra olarak ne yedi? Yemleri ve katkılarıni görebilirmiyiz

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Koku vs. Yok dün kustu bir kere sadece, seste çıkarıyor muydu o şekilde sizinki de
Yok hayır kur kusması hariç kusma yapmıyor. O hareketi çıkarırken de ses çıkarmıyor. Sadece geviş getiriyor o kadar. Ama Şehmus hocamın dediği soruları yanıtlarsanız daha sağlıklı olur. Ve kuşun diski fotosu ve video da ekleyin. Hocalarımız bir degerlendirsin.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kusmuğu nasıldı salyalı mı koku var mı?

Boncuğum123

Yeni Üye
Kuşunuzun dışkı resmini görebilirmiyiz 👍 kusma var mı? Ekstra olarak ne yedi? Yemleri ve katkılarıni görebilirmiyiz
Ekstra olarak bir şey ye
Hoşbuldum hocam 🙏🏻 bir süredir bu şekilde dışkısı gayet normaldi 2 gündür ishal bu akşam normale doğru dönüyor 🙏🏻 bu kuşumu bebekken dışarıdan tuttum o günden beri hep aynı kabuklu yemden yediriyorum 🥺 9 tane kuşum var ama hiç bu şekilde olmadı sanki hapşırıyor gibi 🥺

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Nerede ikamet ediyorsunuz

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hocalar veterinerlik bir durum olduğunu düşünüyorlarsa Vetorka ya götürebilirsiniz. Orada kuşlara da bakılıyor.

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Ben de yakın zamanda Dodo isimli veteriner kliniğinden hizmet aldım, orada da ilgileniyorlar

Üst Alt