• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşuma hangi vitamini almalıyım?

UmutD

Yeni Üye
Muhabbet kuşum küçük kaldı daha önce hiç vitamin almadım. Vitamin önerisinde bulunur musunuz?

Kafeste olmazsa olmaz dediğiniz neler vardır birde.

Yoda

Aktif Üye
Merhaba,
Vitamin hakkında pek bilgim yok, öneride bulunamayacağım o yüzden. Forumda mutlaka vitamin önerileri vardır diğer konularda. Arama kısmından bakabilirsiniz.

Kafeste bulunması gerekenler için de şu konuyu inceleyebilirsiniz:

UmutD

Yeni Üye
Merhaba,
Vitamin hakkında pek bilgim yok, öneride bulunamayacağım o yüzden. Forumda mutlaka vitamin önerileri vardır diğer konularda. Arama kısmından bakabilirsiniz.

Kafeste bulunması gerekenler için de şu konuyu inceleyebilirsiniz:
Teşekkürler

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum küçük kaldı daha önce hiç vitamin almadım. Vitamin önerisinde bulunur musunuz?

Kafeste olmazsa olmaz dediğiniz neler vardır birde.
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Vitamin olarak mutlaka olmazsa olmaz dediklerimiz multivitamin gervit bunun yanında probiyotik entrobac tüy döküm dönemlerinde BT amin forte. Bu üç takviye mutlaka bulunsun ve kuş yaşadığı müddetçe haftada bir farklı günlerde suluğuna koyunuz. Aynı zamanda mineral blok gaga taşı ve grit kum da olmazsa olmazlarimizdan. Takviyeleri aldıktan sonra bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim 🖐🏻

UmutD

Yeni Üye
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Vitamin olarak mutlaka olmazsa olmaz dediklerimiz multivitamin gervit bunun yanında probiyotik entrobac tüy döküm dönemlerinde BT amin forte. Bu üç takviye mutlaka bulunsun ve kuş yaşadığı müddetçe haftada bir farklı günlerde suluğuna koyunuz. Aynı zamanda mineral blok gaga taşı ve grit kum da olmazsa olmazlarimizdan. Takviyeleri aldıktan sonra bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim 🖐🏻
En kısa zamanda bunları temin edeyim o zaman. Çok teşekkürler

hazaly

Paylaşımcı
Katılıyorum ek olarak bu ürünleri sahte veya bozuk olarak satan birçok yer var güvenilir bir yerden alın lütfen. Mamaist.com'u önerebilirim

UmutD

Yeni Üye
Katılıyorum ek olarak bu ürünleri sahte veya bozuk olarak satan birçok yer var güvenilir bir yerden alın lütfen. Mamaist.com'u önerebilirim
Teşekkür ederim dediğiniz yere bakayım ek olarak kuş kumu yerine mineral blok almamız yeterli mıdır?

UmutD

Yeni Üye
20230724_211310_copy_800x600.jpg

Vitaminleri aldım. Mavi olan bıdık, yeşil olan misket.😄

Mineral blok
Kalamar kemiği
Multivitamin("Aminosol"olanından aldım içerisinde aminoasitide varmış)
Kuş kumu(mavi suluğun içinde ki)

rilish26

Müdavim
Uygun bir zamanda kafes değiştirirseniz hayvanlar daha mutlu olur daha büyük ve ızgaralı bir kafes. Üretim kafesleri gayet uygun fiyatlı bakabilirsiniz.

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Ekli dosyayı görüntüle 50044

Vitaminleri aldım. Mavi olan bıdık, yeşil olan misket.😄

Mineral blok
Kalamar kemiği
Multivitamin("Aminosol"olanından aldım içerisinde aminoasitide varmış)
Kuş kumu(mavi suluğun içinde ki)
Maşallah 🧿 Aminosol u kullanmanızı tavsiye etmem. Petshop ürünüdür ve faydası olmadığı gibi sindirimi bozabilir. Röhnfried ürünlerinden (alman malı, prof ürünler) şaşmayın derim.

UmutD

Yeni Üye
Maşallah 🧿 Aminosol u kullanmanızı tavsiye etmem. Petshop ürünüdür ve faydası olmadığı gibi sindirimi bozabilir. Röhnfried ürünlerinden (alman malı, prof ürünler) şaşmayın derim.
Tamamdır öyle yapayım o zaman. Petshopcu çok iyi gelir dedi ama en iyisini siz bilirsiniz. Para kazanmaya çalışıyorlar

UmutD

Yeni Üye
Gervit-w siparişini verdim mamaistten. Aminosola pek güvenemedim. Şimdilik gervit kullansak sadece olur mu. Entrobac ve bt amin forte sonra alsak ?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Gervit-w siparişini verdim mamaistten. Aminosola pek güvenemedim. Şimdilik gervit kullansak sadece olur mu. Entrobac ve bt amin forte sonra alsak ?
Bağırsak florası için mutlaka entrobac almalısınız. İmkanınız varsa tüy döküm dönemlerini rahat geçirmesi için BT de alın. Ürünleri temin ettikten sonra bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim 🖐🏻

UmutD

Yeni Üye
Bağırsak florası için mutlaka entrobac almalısınız. İmkanınız varsa tüy döküm dönemlerini rahat geçirmesi için BT de alın. Ürünleri temin ettikten sonra bu konu altına güncelleme yapınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelim 🖐🏻
En kısa zamanda onları da alıp güncelleme yapacağım.

Son düzenleme:

busepamuk

Yeni Üye

busepamuk

Yeni Üye
Merhaba duzenli olarak uygulamami anlaticam kusunuz cok saglikli olacak multivitamin yazani duzenli 100ml suya 15 damla olacak sekilde kullaniyorum suyunu en fazla 3 gunde bir degistiriyorum tuy degisimi tuy dokme zamanlarinda b vitamini veriyorum tuy degisimini hizlandiriyor istahsizligi ve enerjisizlihi önlüyor 10 gunde bir sirkeli su veriyorum ic parazit onlesin siye 1-2 gun ama haftada bir 10 gunde bir saf su veriyorum

Üst Alt