• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşuma eş mi arkadaş mı alayım?

Meriç Budak

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 5 yaşında dişi bir kuş. Hala ara ara boş yumurtlayıp duruyor.Aslında hala çiftleşmek istiyor olabilir ama bence biraz geç kalmış gibi hissediyorum.Gayet hareketli bir kuş.Son 2 senedir kafes tellerini veya duvarı falan kemiriyor eş istiyor olabilir diye düşünüyorum kıpır kıpır.Eş olmazsa arkadaş almak da isterim aslında mesela yavru bir erkek alsam yanına döver mi ya da yavru bir dişi alsam kararsız kaldım.Ya da tek yaşamaya devam mı etse ben o yalnız kalıyor diye üzülüyorum evde.

Meriç Budak

Yeni Üye
Merhaba kuşum bunun için çok yaşlanmış gibi hissediyorum yoksa tabiki yavru yapmasını falan çok isterim hatta kuşçuya gidip onun beğendiği kuşu seçmesi ve yavrusu olmasını istiyorum açıkçası. Sizce 5 yaş çiftleşmek için uygun mu?

Meriç Budak

Yeni Üye
Tamamdır çok mutlu oldum teşekkürler.Zaten veriyorum hepsini.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gerekeni söylemiş Taha kardeşim 👍 üretim amaçlı olarak düşünüyorsanız kuşunuzu yabanilestirmeniz gerekir ama yanına arkadaş olsun diyorsanız ve kuşunuz evcilse Yavru bir erkek dugru seçim olacaktır hayırlısı olsun inşallah