• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Eş seçimi Muhabbet kuşuma eş/arkadaş almak istiyorum ancak kararsızım

omeryldz

Yeni Üye
Merhabalar. Benim 8 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Kendisi çok oyuncu ve enerjik bir kuş. Bana da çok alışkın. Baskın karakterde bir hayvan diyebilirim. Son günlerde yanına bir eş/arkadaş almayı düşünüyorum ancak kararsızım. Bir eş mi almalıyım yoksa bir arkadaş mı, eş alırsam anlaşırlar mı birbirleriyle veya yumurtlarlar mı gibi yeni düşünceler doğacak. Arkadaş alırsam da eşi olmayacak diye üzülürüm. Hiç almazsam da yalnız olacak diye. Gördüğünüz gibi çok kararsızım :D Her durumun olumlu ve olumsuz yanları var gibi. Bana yardımcı olabilir misiniz? çok teşekkür ederim şimdiden.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. Benim 8 aylık erkek bir muhabbet kuşum var. Kendisi çok oyuncu ve enerjik bir kuş. Bana da çok alışkın. Baskın karakterde bir hayvan diyebilirim. Son günlerde yanına bir eş/arkadaş almayı düşünüyorum ancak kararsızım. Bir eş mi almalıyım yoksa bir arkadaş mı, eş alırsam anlaşırlar mı birbirleriyle veya yumurtlarlar mı gibi yeni düşünceler doğacak. Arkadaş alırsam da eşi olmayacak diye üzülürüm. Hiç almazsam da yalnız olacak diye. Gördüğünüz gibi çok kararsızım :D Her durumun olumlu ve olumsuz yanları var gibi. Bana yardımcı olabilir misiniz? çok teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba genç bir kuş yanına eş uygun olur 😊
Yalnız erkek değil dişi kuş seçer eşini, gelecek dişi ile uyum önemli, 4/5 aylık bir dişi uyum sağlıyabilir fakat 6/7 aylık dişi dövebilir, güvenilir bir üretici yada petshop varsa erkeği götürün ve dişi gelip seçsin, eve gelince mutlaka karantinaya alın 10 gün😊
Dişi de erkek te olsa karantina olmalıdır
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

Ozgrvrl06

Aktif Üye
Abla erkek arkadaş olsa daha keyifli vakit geçirmezlermi ben şimdi mesela ayrı odalarda iki adet besliyoruz ikiside erkek eşimde hamile doğumuna yakın çok ilgilenemiyecegimiz için birleştirmeyi düşünüyoruz strese girmesinler diye problem yaratırmı demet abla

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla erkek arkadaş olsa daha keyifli vakit geçirmezlermi ben şimdi mesela ayrı odalarda iki adet besliyoruz ikiside erkek eşimde hamile doğumuna yakın çok ilgilenemiyecegimiz için birleştirmeyi düşünüyoruz strese girmesinler diye problem yaratırmı demet abla
Maşallah SüphanAllah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ablacığım 🥰😊🤲🤲
Olur ablacığım onları birleştirin arkadaş olsunlar😊

Üst Alt