• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşuma Dost Almalı mıyım?

Rbsilke

Aktif Üye
Öncelikle merhaba. Muhabbet kuşum 1,5 senedir tek yaşıyor ve artık ben de ona arkadaşlık etmesi için bir dost istiyordum. Bir arkadaşım da beslediği 2 kuşun birini kaçırmış. Diğeri de artık pek otmuyormus. O da bana vermek istiyor ama benim muhabbet kuşumla anlaşırlar mı, ya da sorun yaşarlar mı bilmiyorum. Sizce o kuşu da sahiplenmeli miyim? İkisi de aynı cinsiyettenIMG-20230603-WA0016.jpg

Ekli dosyalar

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Erkek muhabbet kuşlarının birlikte yaşamaları dişilere göre daha az risklidir ama yine de belli olmaz. Diğer kuşun sağlığında bir problem yoksa, geniş bir kafes de kullanıyorsanız bir deneyin belki iyi geçinirler.

Emine Ş.

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Ben iki erkek kuş baktım aynı kafeste ve sorun yaşamadım. Tabi önemli olan sizin ihtiyaçlari karşılayabilir olmaniz.

Rbsilke

Aktif Üye
Erkek muhabbet kuşlarının birlikte yaşamaları dişilere göre daha az risklidir ama yine de belli olmaz. Diğer kuşun sağlığında bir problem yoksa, geniş bir kafes de kullanıyorsanız bir deneyin belki iyi geçinirler.
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de mavili siyah renkli kuş için yavru diyorlar. Bana daha büyük geldi. Sizce doğru mudur?

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba. Cevabınız için teşekkür ederim. Bir de mavili siyah renkli kuş için yavru diyorlar. Bana daha büyük geldi. Sizce doğru mudur?
Merhaba. Fotoğraf net değil ama bana 6-8 ay arası gibi geldi. Diğer arkadaşlarımızında yorumlarını bekleyelim 😊 mümkünse daha net bir fotoğraf alalım.

Rbsilke

Aktif Üye
Merhaba. Fotoğraf net değil ama bana 6-8 ay arası gibi geldi. Diğer arkadaşlarımızında yorumlarını bekleyelim 😊 mümkünse daha net bir fotoğraf alalım.
Şuan evde değilim size en yakın sürede fotoğraf atacağım. 😊

Buğra Varol

Aktif Üye
Öncelikle merhaba. Muhabbet kuşum 1,5 senedir tek yaşıyor ve artık ben de ona arkadaşlık etmesi için bir dost istiyordum. Bir arkadaşım da beslediği 2 kuşun birini kaçırmış. Diğeri de artık pek otmuyormus. O da bana vermek istiyor ama benim muhabbet kuşumla anlaşırlar mı, ya da sorun yaşarlar mı bilmiyorum. Sizce o kuşu da sahiplenmeli miyim? İkisi de aynı cinsiyettenEkli dosyayı görüntüle 48177
Aynı kafeste 3 erkek kuşum beraber yaşıyordu yaş farkı da vardı ama anlaşıyorlardı.

Üst Alt