• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşuma bu eş uygun mu?

niiissaaa

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum bir yıldır benimle, çekingen bir kuş bana çok yaklaşmıyor artık eşe ihtiyacını olduğunu düşüyorum, eş almak istiyorum, dişi sanırım, kaç yaşında olduğundan emin değilim. Tanıdığımızda bir erkek kuş var eş olarak uygun olur mu, kabul eder mi, yaşları uyar mı acaba, kaç yaşındalar? Kuşumun yaşı çiftleşmeye, yumurta yapmaya uygun mu, yaşlı mı? Yaşlıysa tehlikeli olur mu yumurtlaması?Ekli dosyayı görüntüle 88140Ekli dosyayı görüntüle 88138Ekli dosyayı görüntüle 88139Ekli dosyayı görüntüle 88136Ekli dosyayı görüntüle 88137Ekli dosyayı görüntüle 88135

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşum bir yıldır benimle, çekingen bir kuş bana çok yaklaşmıyor artık eşe ihtiyacını olduğunu düşüyorum, eş almak istiyorum, dişi sanırım, kaç yaşında olduğundan emin değilim. Tanıdığımızda bir erkek kuş var eş olarak uygun olur mu, kabul eder mi, yaşları uyar mı acaba, kaç yaşındalar? Kuşumun yaşı çiftleşmeye, yumurta yapmaya uygun mu, yaşlı mı? Yaşlıysa tehlikeli olur mu yumurtlaması?Ekli dosyayı görüntüle 88140Ekli dosyayı görüntüle 88138Ekli dosyayı görüntüle 88139Ekli dosyayı görüntüle 88136Ekli dosyayı görüntüle 88137Ekli dosyayı görüntüle 88135
Ilk görseldeki kızgın dişi en fazla 2 yasinda tahminimce erkekte aynı kızgın. İkisi birbirni kabul ederse çok güzel olur.

niiissaaa

Yeni Üye
Ilk görseldeki kızgın dişi en fazla 2 yasinda tahminimce erkekte aynı kızgın. İkisi birbirni kabul ederse çok güzel olur.
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin, bi pet shopcuya sormustum 4-5 yasinda olabilir demisti emin misiniz?

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tesekkur ederim cevapladiginiz icin, bi pet shopcuya sormustum 4-5 yasinda olabilir demisti emin misiniz?
Şimdi fark ettim. 2 den büyük etraf krem rengine dönüyor. Ama 4-5 değil en kötü 4 yani ama ben okdara düşünmüyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yaşlarını net bilemeyiz ama ikiside yetişkin eşlemeye uygun kuşlar. Bence biraraya getirilmeye değer. Eş olmazlarsa iyi arkadaş olurlar.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba aynayı çıkarın erkek aynaya değil dişiye kur yapsın
Dişi yaşlı değil, yetişkin ikisi de😊Arkaş olmaları yalnız olmasından iyidir, anlaşırsa eş olur😊

niiissaaa

Yeni Üye
Yaşlarını net bilemeyiz ama ikiside yetişkin eşlemeye uygun kuşlar. Bence biraraya getirilmeye değer. Eş olmazlarsa iyi arkadaş olurlar.
teşekkür ederim cevaplarınız için, eve getirdim erkek kuşu. biraz araştırdım ilk olarak farklı odalara koyun seslerini duysunlar sadece, sonra aynı odaya alıp ayrı kafeslerde tutun yavaş yavaş alışsınlar yazıyordu. Öyle yapıyorum,farklı odadalar şuan.

Üst Alt