• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

sopsop

Yeni Üye
Merhaba. Ben muhabbet kuşumu yaklaşık 3 ay önce sahiplendim. Benden önce başka bir ailedeydi. 6 yaşında olduğunu söylediler. Bana alıştı baya, oynuyoruz, sürekli dışarda vs. Fakat bazen evde yalnız kalınca üzülüyorum, bir arkadaş veya eş sahiplenmeli miyim? Açıkcası eş sahiplenmeyi çok istemiyorum yavruları olursa bakamam sahiplendirmem de zor olur, erkek bir yavru kuşla anlaşabilirler mi?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba. Ben muhabbet kuşumu yaklaşık 3 ay önce sahiplendim. Benden önce başka bir ailedeydi. 6 yaşında olduğunu söylediler. Bana alıştı baya, oynuyoruz, sürekli dışarda vs. Fakat bazen evde yalnız kalınca üzülüyorum, bir arkadaş veya eş sahiplenmeli miyim? Açıkcası eş sahiplenmeyi çok istemiyorum yavruları olursa bakamam sahiplendirmem de zor olur, erkek bir yavru kuşla anlaşabilirler mi?
Bazıları anlaşıyor ama çoğu anlaşamıyor aynı cinsiyettekiler). Bir de yavru istemiyorsanız ben pek önermem eş almanızı çünkü fıtratlarindan dolayı direkt anlasinca yumurtluyorlar. Tabi yumurtlamayanda oluyor ama her ihtimali düşünün yine de. Siz her türlü sevgiyi ve yeterli vakti ayiriyorsaniz bence gerek yok. Ama ayiramiyorsaniz almanızı öneririm.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Merhaba.
Kuş 6 yaşındaysa zaten bu zamana kadar yanlızlığa alışmıştır. Eş ve yavru vs istemiyorsanız da yanına başka kuş almanıza gerek yok.

Üst Alt