• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kusuma antibiyotik etki etmedi baska ne yapabilirim lutfen oneriniz varsa yazin

gozde44

Yeni Üye
muhabbet kusum normalde cok hareketliydi ama 2 haftadir falan halsiz yediklerini cikartmaya calisiyor veterinere goturduk biyerinde sislik falan da yok antibiyotik verdi onu uyguladik ama ise yaramadi suyuna vitamin de damlatiyorum ara sira canlaniyor yerde geziyor biseylerle ilgileniyor parmağımi isiriyor ve guclu de isiriyor aslinda ama sonra durgunlasiyor
ne yapabilirim önerisi olan var mı kusumun fotosunu da ekliyorum

Ekli dosyalar

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Evde grit kum probiyotik gervit var mı ? veteriner neye göre antibiyotik verdi ? Ve kuşun beyaz kağıt üzerinde birikmiş dışkılarını çekip atar mısınız

gozde44

Yeni Üye
Evde grit kum probiyotik gervit var mı ? veteriner neye göre antibiyotik verdi ? Ve kuşun beyaz kağıt üzerinde birikmiş dışkılarını çekip atar mısınız
dışkısı iki gun once ishaldi dun normaldi bugun yine ishal gibi ama tam degil baska kusum da var ayirt edilmiyor diskisi ama biraz bekletiyim pecete ustunde oyle atiyim

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
cok halsiz oldugu icin antibiyotik verdi birde su vitaminler var kirmizi olani kullaniyorum
Sadece halsiz olduğu için antibiyotik vermesi bana saçma geldi dışkı tahlili yaptı mı ? Ayrıca bu vitaminleri atmanızı öneririm hiç bir işe yaramaz. Entrobac probiyotik ve gervit temin etmeniz gerekiyor. Forumun sponsoru olan mamaist sitesinden sipariş verebilirsiniz

gozde44

Yeni Üye
Sadece halsiz olduğu için antibiyotik vermesi bana saçma geldi dışkı tahlili yaptı mı ? Ayrıca bu vitaminleri atmanızı öneririm hiç bir işe yaramaz. Entrobac probiyotik ve gervit temin etmeniz gerekiyor. Forumun sponsoru olan mamaist sitesinden sipariş verebilirsiniz
hayir diski tahlili yapmadi

Doğacı

Eski Forumcu
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Kanatlı uzmanı mıydı veteriner hekim?

Doğacı

Eski Forumcu

gozde44

Yeni Üye
ya bide bi canlaniyo bi uyukluyo iyilesiyo mu ki diye dusunuyorum anlayamiyorum
veterinerin verdigi antibiyotigi ondan sonraki gun evde biz verdik oyle demisti onu verdikten sonra bi duraksadi korkuttu bayagi 3 gun agzina 2 damla olcak sekilde verildi sorun olur mu ki antibiyotigin adi baytril di

Doğacı

Eski Forumcu
konya da yasiyorum aslinda daha bilindik biyere gidecektik ama kapaliydi sonra baska yeri aradik kuslara bakiyor musunuz diye evet diyince goturduk
Daha bilindik bir yer olması önemli değil,kanatlı uzmanı olması lazım.

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
ya bide bi canlaniyo bi uyukluyo iyilesiyo mu ki diye dusunuyorum anlayamiyorum
veterinerin verdigi antibiyotigi ondan sonraki gun evde biz verdik oyle demisti onu verdikten sonra bi duraksadi korkuttu bayagi 3 gun agzina 2 damla olcak sekilde verildi sorun olur mu ki antibiyotigin adi baytril di
Keşke vermeden önce foruma sorsaydiniz antibiyotikten önce entrobac ve gervit kullanılıyor antibiyotikten sonra da aynı şekilde kullanılıyor yararlı bakterileri öldürmemesi için. Siz antibiyotiği bir daha kullanmayındedigim gibi entrobac ve gervit sipariş edin

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
konya da yasiyorum aslinda daha bilindik biyere gidecektik ama kapaliydi sonra baska yeri aradik kuslara bakiyor musunuz diye evet diyince goturduk
Her veteriner kuşlara bakiyoruz diyor ama hiç biri kanatlı uzman çıkmıyor ne yazık ki

gozde44

Yeni Üye
dışkısı boyle

Ekli dosyalar

Zehra Berik

Müdavim
Kıdemli Üye
Bu beyaz dışkı aç olan kuşlarda görülüyor. Kuşunuz yem yemiyor mu ? Yemiyorsa kursaktan besleme yapmanız lazım bu dışkı normal degil

gozde44

Yeni Üye
Mama hazırlayıp kursaktan verilmesi gerekiyor,anlaşılan kuş aç.
Önce iğnesiz şırınga ile vermeye çalışın,yemezse kursaktan verilecek bilirkişi tarafından.
aslinda bayagi yemisti ama sonra kusma hareketi yapiyor ama cok nadir çıkarıyor birde mama olarak ne hazirlamaliyim acaba

Üst Alt