Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Mar 2021 #1 Merhaba bir aylık muhabbet kuşu aldım bugün ikinci günümüz ve sürekli kendini kaşıyor, birdenbire kanatlarını hızlı şekilde açıp kapatıyor korkuyorum
Merhaba bir aylık muhabbet kuşu aldım bugün ikinci günümüz ve sürekli kendini kaşıyor, birdenbire kanatlarını hızlı şekilde açıp kapatıyor korkuyorum
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Mar 2021 #2 Taha' Alıntı: misiniz Genişletmek için tıkla ... Sürekli yapmıyor şu an takip ediyorum yaptığı zaman çekerim. Şu şekilde anlatim, uçacacak gibi kanatlarını açıyor yaptığı zaman da baya kafese çarpıyor
Taha' Alıntı: misiniz Genişletmek için tıkla ... Sürekli yapmıyor şu an takip ediyorum yaptığı zaman çekerim. Şu şekilde anlatim, uçacacak gibi kanatlarını açıyor yaptığı zaman da baya kafese çarpıyor
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Mar 2021 #3 Taha' Alıntı: Peki gece çırpınma varmi Genişletmek için tıkla ... Yok sadece iki üç defa yaptı ama gece ışığı kapatınca baya tedirgin oldu hareketlendi
Taha' Alıntı: Peki gece çırpınma varmi Genişletmek için tıkla ... Yok sadece iki üç defa yaptı ama gece ışığı kapatınca baya tedirgin oldu hareketlendi
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Mar 2021 #4 Taha' Alıntı: Yeni yer stresi diyelim ozaman bir anormallik görürseniz bizimle paylaşın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim inşallah öyledir
Taha' Alıntı: Yeni yer stresi diyelim ozaman bir anormallik görürseniz bizimle paylaşın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim inşallah öyledir
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Mar 2021 #5 Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 22 Mar 2021 #6 Özlem001' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Peki bu şekilde hareketler yapması normal mi bir yerini incitecek diye tedirgin oluyorum
Özlem001' Alıntı: Streamable Video Watch this video on Streamable. streamable.com Genişletmek için tıkla ... Peki bu şekilde hareketler yapması normal mi bir yerini incitecek diye tedirgin oluyorum
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 23 Mar 2021 #7 Merhaba kuşun yem kırdığından emin misiniz? Yeterli beslenme var mı? Bu aylarda oyun yapması normaldir
Merhaba kuşun yem kırdığından emin misiniz? Yeterli beslenme var mı? Bu aylarda oyun yapması normaldir
Serkhan79 Eski Forumcu Üretici Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 2,136 Tepkime puanı 2,943 Puanları 113 Yaş 45 23 Mar 2021 #8 Özlem001' Alıntı: Peki bu şekilde hareketler yapması normal mi bir yerini incitecek diye tedirgin oluyorum Genişletmek için tıkla ... bu hareketler çok normal, daha yavru olduğu için meraklı, oyun istiyor ve hareketli. Tedirgin olacak bir durum yok bence sağlıklı günler
Özlem001' Alıntı: Peki bu şekilde hareketler yapması normal mi bir yerini incitecek diye tedirgin oluyorum Genişletmek için tıkla ... bu hareketler çok normal, daha yavru olduğu için meraklı, oyun istiyor ve hareketli. Tedirgin olacak bir durum yok bence sağlıklı günler
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 23 Mar 2021 #9 Serkhan79' Alıntı: bu hareketler çok normal, daha yavru olduğu için meraklı, oyun istiyor ve hareketli. Tedirgin olacak bir durum yok bence sağlıklı günler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Serkhan79' Alıntı: bu hareketler çok normal, daha yavru olduğu için meraklı, oyun istiyor ve hareketli. Tedirgin olacak bir durum yok bence sağlıklı günler Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 23 Mar 2021 #10 Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba kuşun yem kırdığından emin misiniz? Yeterli beslenme var mı? Bu aylarda oyun yapması normaldir Genişletmek için tıkla ... Evet beslenmesi iyi
Şehmus BAKIR' Alıntı: Merhaba kuşun yem kırdığından emin misiniz? Yeterli beslenme var mı? Bu aylarda oyun yapması normaldir Genişletmek için tıkla ... Evet beslenmesi iyi
Ö Özlem001 Yeni Üye Katılım 22 Mar 2021 Mesajlar 16 Tepkime puanı 5 Puanları 3 23 Mar 2021 #11 Taha' Alıntı: Oyun oynuyor çıkmaya çalışıyor normal kafesi alçaktami acaba omuz yüksekliği seviyesi tavsiye ediliyor genelde Genişletmek için tıkla ... Çok alçakta değil bir masanın üzerinde
Taha' Alıntı: Oyun oynuyor çıkmaya çalışıyor normal kafesi alçaktami acaba omuz yüksekliği seviyesi tavsiye ediliyor genelde Genişletmek için tıkla ... Çok alçakta değil bir masanın üzerinde
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 23 Mar 2021 #12 Daldari ve aspur verin eğer imkanınız varsa kafesi biraz daha büyütün ve tahta tünek kullanın.. oyuncaklsr koyun aynalı da olur sorun yok
Daldari ve aspur verin eğer imkanınız varsa kafesi biraz daha büyütün ve tahta tünek kullanın.. oyuncaklsr koyun aynalı da olur sorun yok