• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yuvalıktan çıkmıyor

Cieztezka

Yeni Üye
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 3 hafta oldu, erkek kuşuma eş aldım. Eşi kendisi seçti gayet anlaşıyorlar kendimde şait oldum bu duruma. Şu son 3 gündür dişi yuvalıktan çıkmıyor, kuşum da ona yem vermeye gidiyor. İlk defa eş aldım kuşuma, ne yapacağım bilmiyorum, yuvalıktan çıkmama nedeni nedir bilgilendirir misiniz?

yao ako

Paylaşımcı
Öncelikle merhabalar. Yaklaşık 3 hafta oldu, erkek kuşuma eş aldım. Eşi kendisi seçti gayet anlaşıyorlar kendimde şait oldum bu duruma. Şu son 3 gündür dişi yuvalıktan çıkmıyor, kuşum da ona yem vermeye gidiyor. İlk defa eş aldım kuşuma, ne yapacağım bilmiyorum, yuvalıktan çıkmama nedeni nedir bilgilendirir misiniz?
büyük ihtimalle yumurta hazırlığında kalamar kemiği,yumurta maması ve multivitamin eksik etmeyin

Cieztezka

Yeni Üye
Evet, an itibari ile ilk yumurtasını bıraktı kuşumuz. :) Şu an kuluçka da. İlk yumurtadan kuluçkaya yattı ama olsun. :D

Son düzenleme:

Cieztezka

Yeni Üye
Cevaplar için teşekkürler. Bir sorum olacaktı; ortalama kaç yumurta veriyorlar ve kuluçka zamanında kuşları sessiz bir yere koyabileceğim pek yer yok evde. Bir yer var orası da kış ayı olduğu için hafif serin. 2.sorum için konuşuyorum; sizce kaloriferin yanına kafesi koyup orada mı bekletmeliyim (serin dediğim oda da) , yoksa evde en az sesin ama sesin olduğu yerde mi?

Son düzenleme:
Üst Alt