• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yumurtlamıyor

Murat_meydan

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşum 15 şubatta çiftleşti ama halen yumurta yok alt tarafında şişlik var yuvalığa giriyor bir süre çıkmıyor bazen erkekde giriyor ne yapmamız lazım şimdiden teşekkürler

Murat_meydan

Yeni Üye
Şimdi gönderiyorum fotoğraf popo kısmında şişlik var ama anca bu kadar çekebildim çünkü durmuyor

Murat_meydan

Yeni Üye
Evet büyüme var dışkısında ama tahmini ne zaman gelir

Murat_meydan

Yeni Üye
İnşallah sabırsızlıkla bekliyoruz şuanda dişi kuş artık yavrulukda geçiriyor zamanını dışkısını yapıp tekrar giriyor bakalım bekliyoruz

Sehra

Yeni Üye
Biz 10 gün önce dişi kuşuma erkek kuş aldım hafif kavga ediyolar öpüşüyolar dişi kuş istiyor ama erkek kuş istemiyor ne yapmam lazım

Eylül

Yasaklı
Taha abi de demiş kuşları rahatsız etmeyin. Tahminimce yakın zamanda yumurta gelebilir

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Biz 10 gün önce dişi kuşuma erkek kuş aldım hafif kavga ediyolar öpüşüyolar dişi kuş istiyor ama erkek kuş istemiyor ne yapmam lazım
Yeni bir konu açın video ve fotoğraf paylaşın yorumlar gelecektir.
Merhabalar muhabbet kuşum 15 şubatta çiftleşti ama halen yumurta yok alt tarafında şişlik var yuvalığa giriyor bir süre çıkmıyor bazen erkekde giriyor ne yapmamız lazım şimdiden teşekkürler
Fotoğraflar açılmadı bende gereken cevaplar verilmiş daha detaylı yorumlar gelebilir video fotoğraf açıldığında.

Üst Alt