• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum yumurtada yatmıyor

ArdaT

Aktif Üye
Dişi kuş bu ayın 7 sinde yumurta yapmaya başladı 5 yumurta yaptı bugün baktığımda yumurtaların üstüne yapmamaya başladı 2 3 saat e yakındır yatmıyor bir sorun olurmu

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Yumurtalar dolu muydu boş mu? Süre çok uzun doluysa soğumuşlardır çoktan. Ya boş olduklarını farketti ya da bir hastalığı var önce kendini düşündü normal olarak. Farklı bir bir şey verdiniz mi? Dişinin sağlığı nasıl?

ArdaT

Aktif Üye
Dolu bakmadım bir sıkıntısı yok gibi ışık açık olunca bağırıyor erkekle kavga ediyor Yuvanın içini açınca baktım 4 yumurta yan yana diğeri uzakta onu diğerlerinin yanına koydum oturdu 10 dk sonra geri çıktı

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Tam anlamadım. Yumurtaların dolu olup olmadığına mı bakmadınız? Dişi zayıflamış mı, dışkı resmi paylaşır mısınız?

ArdaT

Aktif Üye
Dişi normal zayıf değil yumurtalara int bakınca bakmayın dolu mu boş mu diye yazınca bakmadım dışkı resmi istemişsiniz ama şuan paylaşamam müsait değil

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Dişi normal zayıf değil yumurtalara int bakınca bakmayın dolu mu boş mu diye yazınca bakmadım dışkı resmi istemişsiniz ama şuan paylaşamam müsait değil
Yumurta terk olmuş mu? Yoksa öyle ara ara kalkıp sonra tekrar mı girip oturuyor evin ısısı kaç? Sürekli sabit mi yoksa değişiyor mu? Kuluçkayi takip edip bize süre tespiti yapıp bilgi verirseniz net yorumlar yapabiliriz ve kuşları görmemiz iyi olur

ArdaT

Aktif Üye
Yumurta terk olmuş mu? Yoksa öyle ara ara kalkıp sonra tekrar mı girip oturuyor evin ısısı kaç? Sürekli sabit mi yoksa değişiyor mu? Kuluçkayi takip edip bize süre tespiti yapıp bilgi verirseniz net yorumlar yapabiliriz ve kuşları görmemiz iyi olur
tanıdığım biri var oda kuş üretimi yapıyor ona sordum yumurtaları kıskandığı için olmuştur dedi ayırdım şimdi yatıyor hiç kalkmıyor erkeği öldürme olasılığı varmış dün erkek baya acı çekti :D banada çektirdi elimde yarık açtı yumurtalar çıktığında erkek beslemesine gerek yokmuş dişide besleyebiliyormuş onun için ayırdım şuan iyi sıkıntıları yok

Üst Alt