• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yemi yemiyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kursak patlaması gibi bişi olursa kanar değil mi kursaginin sistigini görmedim ben çok az veriyormusum onu fark ettim ama
Şiringayı gagaya tutuyorsunuz, bebek kuşlarda kursak belli olur, kendi kadar anne doldurur, kursak elastiktir esner, 3-4 ml yi rahat yer çünkü hergün evimde annesiz bebekleri besliyorum bazen 5-6 ml oluyor, jumbolar🧿🐦🤲😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kursak patlaması gibi bişi olursa kanar değil mi kursaginin sistigini görmedim ben çok az veriyormusum onu fark ettim ama
Hem az az besleyince ızdırap olur, tek sefer besleyin 3_4 ml /4-5 saat sonra yada öğlen yem yerse akşam tekrar beslersiniz
Yarım, bir saat stres yapar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
1-2 mm gibi çekin verin. Sonra bir daha 1-2 mm verin ben fazla gitmesin birden akmasın diye öyle yapıyorum 🙂
Gitmez zaten ablacım usul tek seferdir, Örn bebek 2 saatte bir yavru 3-4 saat anaç sabah akşam
Ölçü 3-4 ml kursak boş ise 4-5 ml alır

TG SPAA

Paylaşımcı
Gitmez zaten ablacım usul tek seferdir, Örn bebek 2 saatte bir yavru 3-4 saat anaç sabah akşam
Ölçü 3-4 ml kursak boş ise 4-5 ml alır
Merhaba kursaga vermeden o kadar çok uğraşıyorum ki 20 dakika gidiyor nerdeyse. Kursaga verip 5-6 saniyede bitirmek varken hem kuşu bu kadar yormamamk adına sabah bir de akşam 3.5 ml mama vereceğim. Zeolit tozu gelmedi yine sordum yine yoktu sanırım ilaç tedavisine başlayacağım. Haraketlerinde bir sıkıntı yok her elime aldığımda çok strese giriyor çok yaptığım bir şey değil. Kursaga vermek için sol elimize aldığımizda boruyu kuşun sol tarafına sokuyorum değil mi? Sağ tarafı soluk borusu oluyor. Bunu yaparken çok dikkatli olmasın dediğiniz bir şey varsa soyleyibilir misiniz?

TG SPAA

Paylaşımcı
Sağ taraftan sol tarafa veriyorum geri atıyor olduğu gibi nasıl yedirecem ben bunu