• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yemi yemiyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Şuan o kadar haraketliki sanırım ilk defa yem yiyor. Belkide yemiyordur ama dediğiniz zeolit tozunu kullanmakla başlayacağım. Eğer herhangi bir düzelme olmazsa diğer dediğiniz ilaçları temin edecegim. Elbesleme mamasını da bulursam buralardan alırım eğer yoksa sitenizden alırım. Yardımınız için saolun
Maşallah yesin en çok ne seviyorsa verin lütfen

Zeolit tozu sizin kurtarıcınızdır bunu unutmayın lütfen
Mamaist.com sitemizin sponsorudur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşum korkak olduğu için sebze yemiyor keşke alistirabilsem dal darı çok seviyordu ondan alacağım
Brokoli yiyecektir, bir dalını kafesin kenarına tutturunca, tüneğe yakın yere,, içerde sebze, sapı tellerin arasında olsun👍eminim yer🤲
Versele laga doğal kil, mineral blok kesinlikle tavsiye ederim, kuşlarım ilk gördüler ve hızlıca yediler👍🤲

Ekli dosyalar

TG SPAA

Paylaşımcı
Brokoli yiyecektir, bir dalını kafesin kenarına tutturunca, tüneğe yakın yere,, içerde sebze, sapı tellerin arasında olsun👍eminim yer🤲
Versele laga doğal kil, mineral blok kesinlikle tavsiye ederim, kuşlarım ilk gördüler ve hızlıca yediler👍🤲
Şu hastalığı atlatsin ne varsa temin ederim inşallah atlatacak

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba el besleme mamasını aldım zeolit tozu yokmuş akşam gelecek mamayı günde 3 defa vereceğim değil mi sadece ağza vereceğim kursakla bir işim yok
Merhaba, Kursağı boş kaldıkça verin aç kalmasın, çok cıvık olmasın 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Mamayı yediremiyorum rahat durmuyor kaçıp duruyor bir tavsiyeniz var mı
En uygunu kursakran besleme, yapabilseniz 10 sn sürmez
Elinize alın çok sıkı değil gevşekte değil, şiringa ile olabilir, çaykaşığı da olur
Darı verin, yulaf, aspur 🤲

TG SPAA

Paylaşımcı
En uygunu kursakran besleme, yapabilseniz 10 sn sürmez
Elinize alın çok sıkı değil gevşekte değil, şiringa ile olabilir, çaykaşığı da olur
Darı verin, yulaf, aspur 🤲
İnip yemek yemeğe başladı hafif hafif zaten i kadar haraketli ki artık ara sıra uyuyor kafesten sürekli çıkmak istiyor. Kursaginin sis olduğunu nasıl anlarım interntten baktım ama hepsi yavru kuşlar icin

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
İnip yemek yemeğe başladı hafif hafif zaten i kadar haraketli ki artık ara sıra uyuyor kafesten sürekli çıkmak istiyor. Kursaginin sis olduğunu nasıl anlarım interntten baktım ama hepsi yavru kuşlar icin
Dokunun sert gelecek, boynu ile göğüs kafesi arasında dokununca anlarsınız, sert olur dolunca, boşsa içe çökük olur

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
3-4 saatte bir mamayla besliyorum gerçekten etkisini görmeye başladı. En azından geri kusmuyor bu da iyiye gittiğinin bir işareti tekrardan saolun
Maşallah SüphanAllah 🤲
İnanın toparladıkca iştahı da açılacaktır

TG SPAA

Paylaşımcı
Merhaba dozajı ayarlamakta sorun yaşıyorum söyle bir siirngada ne kadar vermeliyim?

Ekli dosyalar