• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞUM YEMEK YEDİKTEN SONRA AĞZINI AÇIP KAPATMASI

Bulutkuş12

Yeni Üye
Kuşumuz hep bu sekil de günün yarısında yapıyor ağzı bu sekil oynuyor.yemek yedikten sonra yapiyor ama bitince yine yem yiyor döngü devam ediyor hep...bizi hiç sevmedi ne elimize nede başka yere konuyor. Kafeste bile sadece yem yemek için yer değiştiriyor başka hareketi yok. Kafeste oynamak tırmanmak vs... uçunca da lambaderden başka yere konmuyor.... neden sevmedi bizi.. hediye geldi kızıma ölürse çok üzülürüz hepimiz

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Bu kuşun sındırim yani öğütme sorunu var grit kum ve probiyotik verin biraz zamanla düzelir 👍
Hocam Burada ince bir TÜYO vermiş grit kum şu tuz gibi olanlar değil bildigin siyahlı beyazlı kumlar bu seferlik kapalı yem al ve entrobac probiyotik kullan

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kuşumuz hep bu sekil de günün yarısında yapıyor ağzı bu sekil oynuyor.yemek yedikten sonra yapiyor ama bitince yine yem yiyor döngü devam ediyor hep...bizi hiç sevmedi ne elimize nede başka yere konuyor. Kafeste bile sadece yem yemek için yer değiştiriyor başka hareketi yok. Kafeste oynamak tırmanmak vs... uçunca da lambaderden başka yere konmuyor.... neden sevmedi bizi.. hediye geldi kızıma ölürse çok üzülürüz hepimiz
yavru mu aldınız yavrudan alıp hayata sizinle başlaması ile ele kola alışması çok basit olur

arifakarsu

Yeni Üye
Hocam Burada ince bir TÜYO vermiş grit kum şu tuz gibi olanlar değil bildigin siyahlı beyazlı kumlar bu seferlik kapalı yem al ve entrobac probiyotik kullan
ben grit kum aldım vermeyeyim mi? sindirim sistemi için probiyotik aldım ekstra

Üst Alt