• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Yem Yemiyor Ve Su İçmiyor.

ichberkayakkaya

Yeni Üye
Dün petshoptan albino muhabbet kuşu sahiplendim.Kuş tahmini 2aylık.Ama dünden beri ne yem yedi ne de su içti.Elimle yem vermeyi denedim ama korkup kaçtı ve ne yapacağımı bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

zynpp.

Müdavim
Dün petshoptan albino muhabbet kuşu sahiplendim.Kuş tahmini 2aylık.Ama dünden beri ne yem yedi ne de su içti.Elimle yem vermeyi denedim ama korkup kaçtı ve ne yapacağımı bilmiyorum.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Alışma süreci korkmayın.Kafese daldarı asın odadan çıkın o tek kalınca inip yer sizden çekindiği için hiç kıpırdamadan kafeste duruyordur.Yemlere bakın yem kabuklari var ise kuş yem yemiştir

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Kafesi ve kuşu görebilir miyiz? Güvenilir bir petshoptan daldarı temin edip kafese asabilirsiniz.

Üst Alt