• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

isbupe

Yeni Üye
Anladım tamam teşekkür ederim öğrenmeye çalışacağım.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İki gündür kusma yok, tüylerini kabartmıyor enerjisi de yerinde sadece dışkısında sindirilmemiş yem var.
Tabana peçete koyun ve dışkıyı yapınca olduğu gibi resim çekip ekleyin bakalım 👍

Doğacı

Eski Forumcu
@Şehmus BAKIR
Dışkısının son durumu bu şekilde, siyah renkte. Bunun dışında görünen herhangi bir sorunu kalmadı.
Katı dışkılama olarak algıladım fotoğrafı. Zeolit tozu kullanmaya başladınız mı? Zeolitli mama ya da Entrobac probiyotik kullanın.
Kafeste grit kuş kumu olsun her daim. Kusma sorununu gözlemleyin devam ederse belirtin lütfen.

isbupe

Yeni Üye
Katı dışkılama olarak algıladım fotoğrafı. Zeolit tozu kullanmaya başladınız mı? Zeolitli mama ya da Entrobac probiyotik kullanın.
Kafeste grit kuş kumu olsun her daim. Kusma sorununu gözlemleyin devam ederse belirtin lütfen.
Evet katı şekilde. Zeolit tozuna başlamadım, ama Entrobac kullanmaya başladım bugün. Grit kum her daim var. Kusma ya da sindilmemiş yem sorunu kalmadı. Sadece siyah dışkı sorunu var.

ethemvenazlı

Yeni Üye
İki gündür kusma yok, tüylerini kabartmıyor enerjisi de yerinde sadece dışkısında sindirilmemiş yem var.
şu an aynı sorun benım dişi kuşumda var, durduk yere mi geçti kusması yoksa bir şey mi yaptınız. bilmediğim için zeolitli beslenme yapamayacağım ama probiyotik siparişi verdim bende. aynı sorunlar var tamamen, halsiz, salyalı kusma.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
şu an aynı sorun benım dişi kuşumda var, durduk yere mi geçti kusması yoksa bir şey mi yaptınız. bilmediğim için zeolitli beslenme yapamayacağım ama probiyotik siparişi verdim bende. aynı sorunlar var tamamen, halsiz, salyalı kusma.
Size cevap verdim 🌸

Üst Alt