• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum yem dışında bişey yemiyor.

Tuba55

Yeni Üye
Yumurta, salatalık, marul denemiştim ama hiçbir şekilde yemiyor. Dal darı da yemedi. Sadece yem ve ballı çubuk yemlerden yiyor. Sıkıntı olur mu? Yada ne tavsiye edersiniz? Vitamin takviyesi yapıyorum bu arada…

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Küçükken alıştırılmadıysa mamaya genelde yemezler..yemini alın yaptığınız Mamanın üzerine bir kaç tane yem serpiştirin yemi yemeye çalışırken belki yer. Başlı kraker zararlı vermeyin onun yerine daldarısı verin.

perfectr

Aktif Üye
Belli bir süre sonra yemeye başlar ama bu sürede mamalar hep ziyan olacak. Ben de öyle oldu şuan yiyorlar.

Ek olarak Kıvırcık marulu kesmeden tutturun kafese bütün halinde ondan kopararak başlayabilir.

Tuba55

Yeni Üye
Küçükken alıştırılmadıysa mamaya genelde yemezler..yemini alın yaptığınız Mamanın üzerine bir kaç tane yem serpiştirin yemi yemeye çalışırken belki yer. Başlı kraker zararlı vermeyin onun yerine daldarısı verin.
En başından yavruyken denemeye başlamıştım ama hiç oralı olmadığı için çok da ısrar etmedim açıkçası, ara ara denedim yani… teşekkür ederim cevabınız için…

Tuba55

Yeni Üye
Belli bir süre sonra yemeye başlar ama bu sürede mamalar hep ziyan olacak. Ben de öyle oldu şuan yiyorlar.

Ek olarak Kıvırcık marulu kesmeden tutturun kafese bütün halinde ondan kopararak başlayabilir.
Pes etmeden devam etmek lazım haklısınız, teşekkür ederim

ahri

Yeni Üye
küçük küçük parçalara ayırıp parmağınızın ucunda uzatmayı deneyin. Birde sizde onun göreceği şekilde yediğiniz şeyden çok memnunmuşsunuz gibi yerseniz merak edip yiyorlar. En azından sultan papağanı böyle

Üst Alt