• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum uzun zamandır hapşuruyor

S3vvalnazz

Yeni Üye
Merha Muhabbet Kuşum 6 aydır benimle ve şu 1 2 aydır hapşırıyor enerjisi çok yerinde iklim değişikliği falan dedim ama son zamanlarda hapşırırken burnundan su fışkırıyor ama çok hareketli hiçbir sorunu yok sadece hapşuruyor nasıl durdurabilirim ha bir de çok tüy döküyor ve beyaz şeyler dökülüyor sürekli kendini temizliyor düzenli banyo da yaptırıyorum neden oluyor bu

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Merha Muhabbet Kuşum 6 aydır benimle ve şu 1 2 aydır hapşırıyor enerjisi çok yerinde iklim değişikliği falan dedim ama son zamanlarda hapşırırken burnundan su fışkırıyor ama çok hareketli hiçbir sorunu yok sadece hapşuruyor nasıl durdurabilirim ha bir de çok tüy döküyor ve beyaz şeyler dökülüyor sürekli kendini temizliyor düzenli banyo da yaptırıyorum neden oluyor bu
Şuan çoğu kuş tüy döneminde damlaya devam edin röhnfried b forte vitamini verebilirsiniz tüy dönemi için daha rahat stressiz atlatırlar üşütmüş olabilir kekik çayı yapıp burnuna doğru püskürtün suyuna demleyip 3/1 oran da koyun 1 kez probiyotik takviyesi de yapmanız gerek

Üst Alt