• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşum uyuyor halsiz öğürüyor

nilinkinn

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
7 Ara 2022
dün keyfi gayet yerindeydi bugün sabahtan beri böyle hiç ötmüyor sürekli uyuyor dışkısını kontrol ettim ishal değil ama normalde yaptığından çok daha az dışkı yapıyor yem yerken görmedim bile.. bir kaç kez bu hareketi yaptı korkuyorum bir şey olacak diye 5 yaşında kusum.. ne yapabilirim lütfen yardımcı olun

video: Streamable Video

Semihatlgn123e

Aktif Üye
Streamable.com dan video attın bide dışki fotoğrafı atarsaniz iyi olur

Moderatör tarafında düzenlendi:

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuş kumu var mı kafesinizde? Kusuyor mu yoksa sadece hareketi mi yapıyor

nilinkinn

Yeni Üye
Kuş kumu var mı kafesinizde? Kusuyor mu yoksa sadece hareketi mi yapıyor
kuş kumu yok bugün benzer durumlara bakarken öğrendim hatta almam gerekiyor sanırım?nasıl bir şey tam bilmiyorum. daha cok hareketi yapıyor ama bir kez de ağzından yem çıktığını gördüm

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
kuş kumu yok bugün benzer durumlara bakarken öğrendim hatta almam gerekiyor sanırım?nasıl bir şey tam bilmiyorum. daha cok hareketi yapıyor ama bir kez de ağzından yem çıktığını gördüm
Evet sürekli kafeste bulunması gerekir. Salya var mıydı kustuğu yemde yoksa tane tane yemler miydi sadece? Ağzında koku dilinde peynir gibi bir şey var mı

nilinkinn

Yeni Üye
Evet sürekli kafeste bulunması gerekir. Salya var mıydı kustuğu yemde yoksa tane tane yemler miydi sadece? Ağzında koku dilinde peynir gibi bir şey var mı
bir iki tane hafif salyalı yemdi, ağzında koku dilinde her hangi bir şey yok hiç. ayakları normalden kırmızı bilmiyorum her hangi bir etkisi var mıdır

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Siz kuş kumu edinin, dışkılar çok bozuk değil ama sürekli değişim var sanırım cereyanda kalmış olabilir mi? Günlük hayatta düzenli olarak neler veriyorsunuz yem su dışında mama/sebze/meyve/ takviye veya başka bir şey

nilinkinn

Yeni Üye
Siz kuş kumu edinin, dışkılar çok bozuk değil ama sürekli değişim var sanırım cereyanda kalmış olabilir mi? Günlük hayatta düzenli olarak neler veriyorsunuz yem su dışında mama/sebze/meyve/ takviye veya başka bir şey
aslında cereyanda değil ama havaların soğumasıyla belki tabi üşütmüş olabilir. günlük hayatta salatalık marul bazen veriyoruz çok verince ishal oluyor diye bazen ekmek yiyor onu da abartmamaya çalışıyoruz takviye olarak da bugün nutrivitamin aldım belki iyi gelir diye :( ama hala ne su içiyor ne yem yiyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
aslında cereyanda değil ama havaların soğumasıyla belki tabi üşütmüş olabilir. günlük hayatta salatalık marul bazen veriyoruz çok verince ishal oluyor diye bazen ekmek yiyor onu da abartmamaya çalışıyoruz takviye olarak da bugün nutrivitamin aldım belki iyi gelir diye :( ama hala ne su içiyor ne yem yiyor
A21 veya mamaist elle besleme maması ve aparatı alın, kursaktan besleyin aç kalınca daha da güçten düşer. Ekmeği tamamen kesin çok zararlı 😔 bir de entrobac probiyotik temin edin internetten bulabilirsiniz. Entrobac elinize ulaştığında 3 gün suyuna ekleyin toparlanır. Mamayı alana kadar da bu gecelik yumurtayı iyice haşlayıp sarısını ılık su ve mısır unu ile yoğurt kıvamına getirin ve şırıngayla yedirin açlık halsiz bırakır çok

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kus kumu ve probiyotikle duzelmezse kanatli uzmanina götürün. Dışkıda belirti yok ama bu hareket sindirim sıkıntısından degilse kursak mantari belirtisi. Bir sure kus kumu ve probiyotik verin izleyin.

nilinkinn

Yeni Üye
A21 veya mamaist elle besleme maması ve aparatı alın, kursaktan besleyin aç kalınca daha da güçten düşer. Ekmeği tamamen kesin çok zararlı 😔 bir de entrobac probiyotik temin edin internetten bulabilirsiniz. Entrobac elinize ulaştığında 3 gün suyuna ekleyin toparlanır. Mamayı alana kadar da bu gecelik yumurtayı iyice haşlayıp sarısını ılık su ve mısır unu ile yoğurt kıvamına getirin ve şırıngayla yedirin açlık halsiz bırakır çok
bahsettiklerinizin hepsini uygulamaya dikkat edeceğim cidden çok teşekkür ederim ilginiz için 🥺🥺 her şey düzelir umarım.. iyi akşamlar 💗💗

nilinkinn

Yeni Üye
Kus kumu ve probiyotikle duzelmezse kanatli uzmanina götürün. Dışkıda belirti yok ama bu hareket sindirim sıkıntısından degilse kursak mantari belirtisi. Bir sure kus kumu ve probiyotik verin izleyin.
bulunduğum yerde kuşlar için vet bulmak çok zor oluyor ama bulduğum gibi götüreceğim ayrıca önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim 🥺💗

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Denizlinin Çivril ilçesindeyim ben biraz zor gibi amaa
Pamukkale'de vardı diye hatırlıyorum MS veteriner kliniği. Acil bir durum olursa diye aklınızda olsun en azından yakınmısınız bilmiyorum ama mecbur kalınırsa diye 🙏

Üst Alt