• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum uyurken eğiliyor

bibibirp

Yeni Üye
Streamable.com dan kısa bir video paylaşır mısınız
Yada fotoğrafları dosya ekle kısmından paylaşın lütfen
Kaç gr
kaç gr olduğunu bilmiyorum tartım yok
gece şuan çekmeye çalışıyorum ama net çekemiyorum hemen uyanıyor flaşla kısacık sadece yatış şeklini çektim yavaş yavaş aşağı eğiliyor bu şekilde uyuyor

bu attığım da kilosuna bakın diye

bibibirp

Yeni Üye
O anın videosunu ekleme şansınız var mı?
son attığım videoların ilkine siz de bakabilir misiniz ne yazık ki eğile anını çekemedim denesem de. yavaş yavaş eğilip attığım pozisyona geliyor öylece uyuyor sabah bir sıkıntısı olmuyor ama gece böyle bir değişik

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
son attığım videoların ilkine siz de bakabilir misiniz ne yazık ki eğile anını çekemedim denesem de. yavaş yavaş eğilip attığım pozisyona geliyor öylece uyuyor sabah bir sıkıntısı olmuyor ama gece böyle bir değişik
Burçak arkadaşıma katılıyorum bazen değişik şekillerde uyuyabiliyorlar bir sorun gözükmüyor örneğin Fiko da bazen kafası yukarıya dikip garip şekilde uyuyor 😊 yine takip edin farklı bir şey gözlemler iseniz konu altına güncelleme geçersiniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşlar alışkanlıklarını kolay kolay değiştirmezler. Örneğin küçüklükten bu şekilde bir alışkanlığı varsa hep devam ettirir ama yeni yeni bu hareketi yapıyorsa altında yatan başka nedenler olabilir. İmkanınız varsa röntgenini çektirmenizi tavsiye ederim.

bibibirp

Yeni Üye
Kuşlar alışkanlıklarını kolay kolay değiştirmezler. Örneğin küçüklükten bu şekilde bir alışkanlığı varsa hep devam ettirir ama yeni yeni bu hareketi yapıyorsa altında yatan başka nedenler olabilir. İmkanınız varsa röntgenini çektirmenizi tavsiye ederim.
teşekkür ederim keşke olsaydı çok suçlu hissediyorum kendimi. bihter bana geldiğinde yetişkindi 5 yıldır bakıyorum yaklaşık. belki de yaşlanmıştır bilemiyorum

bibibirp

Yeni Üye
Burçak arkadaşıma katılıyorum bazen değişik şekillerde uyuyabiliyorlar bir sorun gözükmüyor örneğin Fiko da bazen kafası yukarıya dikip garip şekilde uyuyor 😊 yine takip edin farklı bir şey gözlemler iseniz konu altına güncelleme geçersiniz.
teşekkürler abi yardımcı olduğun için

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
teşekkür ederim keşke olsaydı çok suçlu hissediyorum kendimi. bihter bana geldiğinde yetişkindi 5 yıldır bakıyorum yaklaşık. belki de yaşlanmıştır bilemiyorum
Kalsiyum ve kanatlıoil d3 takviyesi yapın lütfen, kemiklerde erime başlamış olabilir
Öncelik kanatlı uzmanı görsün

bibibirp

Yeni Üye
Kalsiyum ve kanatlıoil d3 takviyesi yapın lütfen, kemiklerde erime başlamış olabilir
dediğiniz takviyeleri alacağım. veterinere götürme şansım yok. öğrenciyim. ailem desteklemiyor.
bu arada multivitamin veriyordum d3 ile beraber kullanılamıyor sanırım içinde d2 olduğu için. ne kadar süre geçmesi gerekli d3 verebilmem için? ve kalsiyum olarak onerebileceğiniz marka var mı yoksa genel kalamar kemiğinden vesaire mi bahsettiniz
bir de multivitamindeki kalsiyum yetmez mi yoksa artı olarak mı kullanmam gerek
şu an baktım d3 varmış multivitaminde d2 değil
yani yine de alınmalı mı

Son düzenleme:

bibibirp

Yeni Üye
kalsiyum için marka da önerebilir misiniz bu akşam ikisini de alacağım lütfen cevap verin 😞

Son düzenleme: