• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşum ucarmi?

Selamın aleyküm benim kuşuma 2eylulde kedi saldirdi kursagina ve bacağına yara aldı iyileşti ayağı kırıldı fln ama iyileşti şimdi acaba salsak ucarmi neşesi fln baya iyi sağlıklı kendisi dışkısı ama kanatlarıni bilemiyorum

Ekli dosyalar

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Gecmis olsun. Tunekten tunege atliyor mu? Kuşu elinize alin yuksek olmayan bir yere koyun denesin ama carpacak cok sey olmasin etrafta.

Atlarken tereddüt ediyor ama atlıyor çarpacak ortam olarak birden havalanıp duvara carpar diye korkuyorum ama oda baya büyük ne yapmaliyim

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Kontrol edin yaninda olun. Sehpanin uzerine koyun mesela denemeden bilemezsiniz. Sivri uclu carpabilecegi seyleri çevresinden kaldirabildiginiz kadar kaldırın bir kez deneyin dikkatli bir şekilde.

sevvalkinay

Yeni Üye
Atlarken tereddüt ediyor ama atlıyor çarpacak ortam olarak birden havalanıp duvara carpar diye korkuyorum ama oda baya büyük ne yapmaliyim
Size alışıksa zaten konacak yer bulamayınca gelir size konar ya da kafesin olduğu odada dışarı çıkıp kafesin dışına bir tünel takarsanız konabileceği yer olur. Eğer kanatlarında sorun varsa da zaten uçamayıp yere düşer heralde direkt anlarsınız. Umarım uçabiliyordur. Geçmiş olsun☺

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Parmağınıza alıp dışarı kısa mesafe uçurun mesela parmağınızla kafese doğru yönlendirin. Ama yaraları tam iyileştiğinden eminseniz kafesten çıkartın

Yararalari tam iyileşti sadece bir parmağı bükük duruyor tirmanabiliyo ama baş aşağı ters duramiyor ama normal tirmaniyo atliyo