• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum uçamıyor.

efermzn57

Yeni Üye
3-4 Aylık bir muhabbet kuşum var fakat aldığımdan beri uçamıyor. Çok hareketli ama uçamıyor tüyleri çok garip hep dökülüyor kanatları bi garip sizce nedendir cevaplarsanız sevinirim.

Rusalka

Aktif Üye
Kuşunuzda tüy hastalığı var büyük ihtimalle.Kanatlılardan anlayan bir veterinere götürmenizi önerebilirim.

Eylül

Yasaklı
Gerekenler söylenmiş zaten geçmiş olsun

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Geçmiş olsun hayatını bu şekilde devam ettirecek mecbur. Şehmus ustamiz iyi ettiğini söylemişti görünce cevaplayacaktir inşaallah @Sehmus BAKIR

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Geçmiş olsun üreticiden mı aldınız bu kuşu bileşik var ayağında, aldığınızda bu şekilde değildi galiba sonradan mı böyle oldu.

Gürkan999

Yeni Üye
Merhabalar, ben de arkadaşınki gibi bir bıcırığı yavru sanarak petshoptan aldım. Sorduğumda da yavru olduğunu söylemişlerdi ama aradan yaklaşık iki ay geçti ve kuşun tüyleri yerine oturmadı, kuyruk tüyü de çıkmadı. İnternette pek bir bilgiye ulaşamadım.Sadece, kötü üreme koşullarında böyle kuşlar doğabiliyor deniyor. Bilgisi olanlar bizi aydınlatırsa çok sevinirim.

Gürkan999

Yeni Üye
Doğubayazıttayım, muhtemelen internetten sipariş edecegim, ürün öneriniz var mıdır?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba Taha kardeşim gerekeni söylemiş.. bir tür tüy virüsü bu ebeveynler de belirti göstermiyor yavrularda belirtti oluyor genç olana kadar bu şekilde kalabiliyorlar bağışıklığı güçlü olunca tüyler yerine gelir.. Entrobac veya Diyazm temin edebilirsiniz 👍

Gürkan999

Yeni Üye
Suyuna soğuk algınlığına karşı koruyucu ilaç katmaya başladım ama sulu dışkılamaya başladı, o yuzden kesmeyi düşünüyorum. Bolca su içiyor ve Enerjisi yerinde. Bu arada, cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Gürkan999

Yeni Üye
Jazz vet'in bir ilacı, sarı renkli sıvı. Vitamin C, okaliptüs yağı, propolis ve gliserin içerikli.

yao ako

Paylaşımcı
Plastik tünek kullanmayın.ayakta mantar yapabiliyor.b vitamini olarak amin forte b 50 ml almanızı öneririm.gene internette

Eylül

Yasaklı
Rica ederiz bir sıkıntı olursa bize yazabilirsiniz, iyi geceler