• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum uçamıyor

Ahmethkng

Yeni Üye
Merhabalar Albina muhabbet kuşum var her şeyi sağlıklıydı normaldi geçen hafta kuşumun kafesinin olduğu oda pencereleri geceleri açık bırakıldı kuş hapşırmaya başladı
Dışkısında da sulama fark etmiştim ishal olduğunu düşünmüştüm bir gün sonra kuşum uçamamaya başladı havada kanatlarını çırparken kuyruğunu sola doğru tutuyordu ama havada duramayıp yere düşüyordu kanadında bir sorun varmı diye baktığımda sol kanadının sağ kanadından yukarda durduğunu farkettim kanatların ucuna baktığımda soldaki sağdakinin üstünde duruyordu dokununca canı yanmıyordu bir kaç gün suyuna vitamin ekledim eklemmeye devamda ediyorum ama hala uçamıyor vitamin hastalığına iyi geldi enerjisi gayet yerinde ama hala uçamıyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, tünekte sırıtı görünecek şekilde videosunu streamable üzerinden ekleyip linkini burada paylaşırmısınız.

Ahmethkng

Yeni Üye
Ayaklarında şişlik yokmuş gibi bi bakın siz daha iyi anlarsınız

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Proteinle fazla besliyorsanız beslemeyin. Bacaklarında yara var gibi oraya da rif ampul alıp sürün bir de kuşunuzu kanatlı uzmanına götürüp bir röntgen çektirin derim ben

Üst Alt