• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Tüylerini Kabartıp Bekliyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Tunekleri aldım ve ilaçta sulphamezatine galiba
Ayaklarda sorun yoksa tünekleri kaldırmayın. Şuan kuşunuzun neyi var ki solunum yolu enfeksiyonu mu yada sindirimle mı alakalı. Bilmediğimiz için evet işe yarar yada yaramaz diye bir şey söyleyemem. 🥺

Ripply

Yeni Üye
Ayaklarda sorun yoksa tünekleri kaldırmayın. Şuan kuşunuzun neyi var ki solunum yolu enfeksiyonu mu yada sindirimle mı alakalı. Bilmediğimiz için evet işe yarar yada yaramaz diye bir şey söyleyemem. 🥺
Dünkü gibi değil daha canlı gibi,

Ripply

Yeni Üye
Mama soluk borusuna kaçsa şuana kadar olurmuydu? Kactiysa ne yapmalıyım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sag tarafından girerek sol kısma gittim kursağında oldugundan emin olup yavaş yavaş bastım ama şuan nefes alırken ses çıkarıyor
Soluk borusu zorlanmış sağdan sola değil direkt size bakarken solunuzdan tepeleme aşagı götürün youtube kanalımızda videolar var bakabilirsiniz eğer solunum sorunu devam ederse mutlaka kanatlı uzmanına götürün

Ripply

Yeni Üye
Soluk borusu zorlanmış sağdan sola değil direkt size bakarken solunuzdan tepeleme aşagı götürün youtube kanalımızda videolar var bakabilirsiniz eğer solunum sorunu devam ederse mutlaka kanatlı uzmanına götürün
Sabah akşam sulphamezatine veriyorum işe yararmi hocam. Aspur yemiyor yem yemiyor ama bugün yöneldi gibi oldu dünkü gibi baygın değildi bugun canlıydi biraz daha. Geçermi sizce ve beslemeyi ne kadar aralıklarla kaç ml yapmalıyım :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Sabah akşam sulphamezatine veriyorum işe yararmi hocam. Aspur yemiyor yem yemiyor ama bugün yöneldi gibi oldu dünkü gibi baygın değildi bugun canlıydi biraz daha. Geçermi sizce ve beslemeyi ne kadar aralıklarla kaç ml yapmalıyım :(
Günde iki kez 3 ml kadar verin ve şuanki güncel video ve dışkı resmi görelim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
sağolun. evimde bir kuş daha var eş olarak aldıgım . bakasım içimden gelmiyor :( sizce kuşcuya vermek dogru olurmu?
Bence vermeyin. O sevginizi eşi olan kuşuna devam ettirin derim 🙁 şuan acınız çok taze olduğu için bu şekilde düşünüyorsunuz. Bence bu melek size iyi gelecektir 🙏🏻

Ripply

Yeni Üye
Bence vermeyin. O sevginizi eşi olan kuşuna devam ettirin derim 🙁 şuan acınız çok taze olduğu için bu şekilde düşünüyorsunuz. Bence bu melek size iyi gelecektir 🙏🏻
oda ölür diye çok korkuyorum :( yan yanalardı ama şuanda onda bir sıkıntı yok dıskısı enerjisi yerinde bi önlem almam lazımmı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
oda ölür diye çok korkuyorum :( yan yanalardı ama şuanda onda bir sıkıntı yok dıskısı enerjisi yerinde bi önlem almam lazımmı
Kafesi ve ekipmanları komple iyice temizleyin. Bağışıklığı için takviyeler verin. Ve en önemlisi dışkı takibi yapın. Şuan yapabileceğiniz bunlar 🙏🏻

Üst Alt