• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşum tünekte uyumuyor

rabia123

Aktif Üye
iyi geceler.
muhabbet kuşum 6 aylık erkek.
tünek yerine kafesin zemininde uyuyor tabi ızgarayla ayrılıyor arası.
hasta olan kuşlar tünek yerine aşağıda uyur diye duymuştum o yüzden endişelendim ve size sormak istiyorum. çok nadir tünekte uyuyor bu arada.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz da kabarıklık, halsizlik, iştahsızlık, durgunluk ve diski da değişim var mı. Yada bunlardan biri. Ve gün içinde genel durumu nasıl. Streamable.com üzerinden videosunu görebilir miyiz. Birde her ihtimale karşı beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu da alalım.

rabia123

Aktif Üye
Kuşunuz da kabarıklık, halsizlik, iştahsızlık, durgunluk ve diski da değişim var mı. Yada bunlardan biri. Ve gün içinde genel durumu nasıl. Streamable.com üzerinden videosunu görebilir miyiz. Birde her ihtimale karşı beyaz peçeteye güncel dışkı fotosu da alalım.
dediğiniz hiçbir belirti kuşta yok her şeyi dört dörtlük diyim size ama ben yinede video ve fotoğraf atayım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir iki dışkıda hafif leke var. Takviyeler kullanıyor musunuz. Ama görüntü olarak bir sorun yok gibi. Her zaman mi tabanda uyuyor yoksa bazen mi.

rabia123

Aktif Üye
Bir iki dışkıda hafif leke var. Takviyeler kullanıyor musunuz. Ama görüntü olarak bir sorun yok gibi. Her zaman mi tabanda uyuyor yoksa bazen mi.
evet kullanıyorum daha yeni entrobac ve gervit-W kullanmaya başladım artı olarak kalamar kemiği ve mineral blokta var

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bu tünek ağaç dalından yapım mi. Çünkü benim bir tanıdığım zararsız ağaç dalini aldı kendi oydu tünek şekline getirdi o dalı. Ama kuş katiyen o dalda durmadı hep kafese tırmandı yada tabanda duruyordu. Sonra normal tahta tünek aldılar Öyle bir şey değil demi sizin normal petshop tan alınmış tahta tünek.

rabia123

Aktif Üye
Bu tünek ağaç dalından yapım mi. Çünkü benim bir tanıdığım zararsız ağaç dalini aldı kendi oydu tünek şekline getirdi o dalı. Ama kuş katiyen o dalda durmadı hep kafese tırmandı yada tabanda duruyordu. Sonra normal tahta tünek aldılar Öyle bir şey değil demi sizin normal petshop tan alınmış tahta tünek.
aaa öyle mi, biz bunu kendimiz yaptık doğadan alıp, daha doğal olmasını istemiştim.
demek onunla ilgili sorun

rabia123

Aktif Üye
aaa öyle mi, biz bunu kendimiz yaptık doğadan alıp, daha doğal olmasını istemiştim.
demek onunla ilgili sorun
o zaman gidip petshoptan tahta tünek alayım ben, yine aynı şekilde devam ederse tabanda uyumaları tekrardan buraya dönüş yapacağım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet bende ilk kez duydum şaşırmıştım hatta bu duruma. Ama sonra petshoptan tahta tünek aldılar durum düzeldi. Lütfen bilgilendirin bende merak ettim şimdi 😊🖐🏻

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
çok mantıklı. belki ayaklarına büyük geliyor da olabilir . bir de sadece tek tünek mi var kafeste ?

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
kafes boyutunu bilmiyorum ama tek tünek az iki geldi bana en az iki olmalı (basamak şeklinde olursa daha iyi olur . ) ve tek tünekten fazlası sığmıyorsa da çok küçük uygun değildir :/

Üst Alt