• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşum tek ayağına basamıyo

Sude0

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba muhabbet kuşum sol ayağını kullanamıyo uzun bi zamandır yukarı topluyo yürürken de sekerek yürüyo veterinere götürdüm kırık yok incitmiştir dinlendir dedi. Dediğini yaptım ama düzelme yok 9 yıldır benimle çok fazla uçamıyo artık bazen konucağı yere yetişemeyince yere düşüyo ondan incittiğini düşündüm ama hala aynı durumda.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşum sol ayağını kullanamıyo uzun bi zamandır yukarı topluyo yürürken de sekerek yürüyo veterinere götürdüm kırık yok incitmiştir dinlendir dedi. Dediğini yaptım ama düzelme yok 9 yıldır benimle çok fazla uçamıyo artık bazen konucağı yere yetişemeyince yere düşüyo ondan incittiğini düşündüm ama hala aynı durumda.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊eczaneden voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz uyumadan önce sürün ve masaj yapın 7 gün devam edin
B vitamini verin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, kanatlı uzmanına gidip röntgen çektirin, kireçlenme, kıkırdak hasarı olabilir, iç organlarda herhangi bir tümör oluşumu varsa sinirlere baskı yapabilir bunun için mutlaka röntgen çektirin 🙏

Üst Alt