• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Sürekli Yem Yiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tabiki buyrun
Bu çocukta birden fazla hastalık olabilir teşhis gerekir 👍
Bu dışkı uzak ve net değil peçete üzerine yapmış daha net dışkı resmi görelim. Demet ablanın dediği takviyeleri alın onlar hep lazım olacak ürünler ama tedavisi için mutlaka tetkik ve teşhis lazım o yüzden kanatlı uzmanına götürmek daha uygun olur👍

Spy00

Yeni Üye
Bu çocukta birden fazla hastalık olabilir teşhis gerekir 👍

Bu dışkı uzak ve net değil peçete üzerine yapmış daha net dışkı resmi görelim. Demet ablanın dediği takviyeleri alın onlar hep lazım olacak ürünler ama tedavisi için mutlaka tetkik ve teşhis lazım o yüzden kanatlı uzmanına götürmek daha uygun olur👍
Ürünleri istettim zaten hastalıktan önce gayet iyi görünüyordu haftalık düzenli vitaminini veriyordum artık ne zaman olmuş pek bi fikrim yok kafesinin tellerini koparmak için kemiriyor ne kadar engel olmaya çalışsakta sürekli kırmak için kafesin boyasınıda söküyor ondan olmuş olabilir mi?

Spy00

Yeni Üye
Ürünleri istettim zaten hastalıktan önce gayet iyi görünüyordu haftalık düzenli vitaminini veriyordum artık ne zaman olmuş pek bi fikrim yok kafesinin tellerini koparmak için kemiriyor ne kadar engel olmaya çalışsakta sürekli kırmak için kafesin boyasınıda söküyor ondan olmuş olabilir mi?
Birde ağzını çok şeye sürüyor çıktığında yerdeki tüy ne varsa bir kere ağzına alıyor birde ben çay içerken bardağımda kalan çayı içmeye çalışıyor

Üst Alt