• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Sürekli Yem Yiyor

Spy00

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Sık sık yemek yeme,koyu renkli dışkı
Hastalık Belirti Tarihi
15 Ocak 2024
Kullanılan İlaç
B vitamini
Kuşum 2 gündür kendini kabartmış şekilde sürekli yem yiyor yada kafesin altında kendi dışkısını tüketiyor ve uyuyor sadece bazen salıncakta uyuyor gün içerisinde hem ya yemlikte ya yerde çıkarıncada yerde birşey arıyormuş gibi ordan oraya koşup herşeye ağzını sürüyor ve çok savunmasız gibi normalde okşaması yakalaması zor olur bırakmaz ama şimdi sevince tepki vermiyor tutuncada eskisi kadar güçlü kaçmaya çalışmıyor çıkarınca bir süre kalıp geri kafesine gidip yem yemek istiyor verince vitaminli suyu sade sudan çok içiyor fakat kafesinde iki çeşit suyuda aynı içiyor dışkısının rengi çok koyu ve eskisi kadar çok dışkı çıkarmıyor ve sürekli ayakları soğuk lütfen yardımcı olun

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşum 2 gündür kendini kabartmış şekilde sürekli yem yiyor yada kafesin altında kendi dışkısını tüketiyor ve uyuyor sadece bazen salıncakta uyuyor gün içerisinde hem ya yemlikte ya yerde çıkarıncada yerde birşey arıyormuş gibi ordan oraya koşup herşeye ağzını sürüyor ve çok savunmasız gibi normalde okşaması yakalaması zor olur bırakmaz ama şimdi sevince tepki vermiyor tutuncada eskisi kadar güçlü kaçmaya çalışmıyor çıkarınca bir süre kalıp geri kafesine gidip yem yemek istiyor verince vitaminli suyu sade sudan çok içiyor fakat kafesinde iki çeşit suyuda aynı içiyor dışkısının rengi çok koyu ve eskisi kadar çok dışkı çıkarmıyor ve sürekli ayakları soğuk lütfen yardımcı olun
Merhaba hoş geldiniz 😊
Dışkı çok problemli bakteri var
Büyük ihtimalle iç parazit var
Zeolit tozu kullanmalısınız, antibiyotik bağışıklığı düşürür iyce
Zeolit tozu düzeltecektir
Dışkı yemesi mineral eksikliğinden
Ve Bakteriler dışkı yiyor
Tavsiyemiz
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu

Zeolit tozu ile beslenirse tüm bakteriyi söker atar, dışkı düzelir
Diğer takviyeler sağlığı, büyüyüp gelişmesi ve mikroplardan korunması, bağışıklığı için çok gerekli

Spy00

Yeni Üye
Merhaba hoş geldiniz 😊
Dışkı çok problemli bakteri var
Büyük ihtimalle iç parazit var
Zeolit tozu kullanmalısınız, antibiyotik bağışıklığı düşürür iyce
Zeolit tozu düzeltecektir
Dışkı yemesi mineral eksikliğinden
Ve Bakteriler dışkı yiyor
Tavsiyemiz
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu

Zeolit tozu ile beslenirse tüm bakteriyi söker atar, dışkı düzelir
Diğer takviyeler sağlığı, büyüyüp gelişmesi ve mikroplardan korunması, bağışıklığı için çok gerekli
Tamam tekkür ederim nerden bulabilirim bu dediklerinizi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tamam tekkür ederim nerden bulabilirim bu dediklerinizi
Ben mamaist.com dan güvenle alıyorum tavsiye ederim. Sitemizin sponsorudur. Cam şişede Bölünmüş geliyor, size çok uzun süre gider, watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz yada mamaist.com dan alabilirsiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ben mamaist.com dan güvenle alıyorum tavsiye ederim. Sitemizin sponsorudur. Cam şişede Bölünmüş geliyor, size çok uzun süre gider, watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz yada mamaist.com dan alabilirsiniz.
Mineral blok, kalamar kemiği ve gaga taşı petshop da var😊

Spy00

Yeni Üye
Çok güzel bir prenses 🥰🤲, evinizin yakınında akvaryumcu varsa, ziraat malzemesi satışı yapan, oralarda da Zeolit bulunabilir, öncelik Zeolit Tozu
Evimize biraz uzakta petshop felan var bulunur mu petshopta birde nasıl kuşa vericeğim tozu

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evimize biraz uzakta petshop felan var bulunur mu petshopta birde nasıl kuşa vericeğim tozu
Petsoph da belki olabilir, aktarlarda da olabilir, en güzel çözüm kursaktan besleme yapılması, yok bilmiyorsanız, yumurtaya, verdiğiniz sebzeye mercimek tanesi kadar serpmek

Spy00

Yeni Üye
Petsoph da belki olabilir, aktarlarda da olabilir, en güzel çözüm kursaktan besleme yapılması, yok bilmiyorsanız, yumurtaya, verdiğiniz sebzeye mercimek tanesi kadar serpmek
Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için zeolit tozunu bulabilirsem alırım bu gün olmazsa internetten istetirim tekrardan teşekkür ederim

Spy00

Yeni Üye
Rica ederim geçmiş olsun
Merhaba rahatsız ediyorum iyi akşamlar dışkısının rengi değişti bu gün boyunca sadece salıncağında uyudu biraz önce çıkardım biraz daha iyi gibi sadece kafesinde üşüyormuş gibi kendini kabartıp uyuyor iyileştimi emin olamayınca size sormak istedim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba rahatsız ediyorum iyi akşamlar dışkısının rengi değişti bu gün boyunca sadece salıncağında uyudu biraz önce çıkardım biraz daha iyi gibi sadece kafesinde üşüyormuş gibi kendini kabartıp uyuyor iyileştimi emin olamayınca size sormak istedim
Dışkıları paylaşır mısınız

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
kabarık halinin devam etmesi henüz atlatamadığının bir işaretidir.

Spy00

Yeni Üye
Dışkılar bozuk malesef, üşütmüş olabilir, enfeksiyon olabilir, sıcak tutun,takviyeleri verdiniz mi liste vermiştim
evde sadece b vitamini var suyuna kattım bi o var bu gün evimizin yakınındaki petshopa sordum yok dedi yarın yine farklı petshoplara felan soracağım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
evde sadece b vitamini var suyuna kattım bi o var bu gün evimizin yakınındaki petshopa sordum yok dedi yarın yine farklı petshoplara felan soracağım
Mamaist.com dan temin edin lütfen, daha güvenilir ve piyasadaki zeolitle steril olmuyormuş, bende yeni öğrendim, riske atmayalım
Entrobac
Gervit-w
BtAmin forte
Zeolit tozu

Üst Alt