• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum sürekli uyuyor ve ishal

FatPos

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal ve sürekli uyuma
Hastalık Belirti Tarihi
9 Tem 2022
Kullanılan İlaç
Sulfaklor ns-med
Merhaba 8.5 yaşında muhabbet kuşum var 1 haftadır ishal götürmediğim veteriner kalmadı aldığım cevap hep kuşlar hakkında pek bi bikgim yok diyip baştan savma bakıp konuşuyolar. suyunu arada içiyo yeminden yemiyo dal darı ver dediler sabah öğle akşam kendim yediriyorum antibiyotik verdi veteriner sulfaklor ve ns-med kullanıyorum sürekli uyuyo sesleniyorum normalde tepki veren kuşum şuan tepki vermiyo yardım edermisiniz lütfen kuşum gözümün önünde eriyo resmen 😔

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba 8.5 yaşında muhabbet kuşum var 1 haftadır ishal götürmediğim veteriner kalmadı aldığım cevap hep kuşlar hakkında pek bi bikgim yok diyip baştan savma bakıp konuşuyolar. suyunu arada içiyo yeminden yemiyo dal darı ver dediler sabah öğle akşam kendim yediriyorum antibiyotik verdi veteriner sulfaklor ve ns-med kullanıyorum sürekli uyuyo sesleniyorum normalde tepki veren kuşum şuan tepki vermiyo yardım edermisiniz lütfen kuşum gözümün önünde eriyo resmen 😔
Dışkı atar mısınız

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dışkı ve kuşun fotoğrafını paylaşır mısınız

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
kuş aç yem yememiş,elle besleme maması ve aparatı temin etmeniz gerekiyor.Mama ve aparat temin edene kadar önüne kolay yiyebileceği şeyler koyun dal darı aspur gibi durum kritik elle besleme yapmanız gerekiyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kuşa haşlanmış yumurta sarısı pirinç unu veya mısır ununu sıcak su ile muhallebi kıvamına getirip ılıyınca yedirin

FatPos

Yeni Üye
Hemen yapıp yediriyorum teşekkür ederim

FatPos

Yeni Üye
İshal olmuş ve kanat altında tüy çıkarıyo dedi yaşıda gelmiş falan diyip can sıkıyolar bazılarıda. 6 yere götürdüm veterinerin hepsi aynı ilacı tavsiye ettiler biri iç parazitlenme olabilir dedi pazartesi tekrar götürcem veterinere bakalım 😔

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz? Eğer bir imkanı varsa size kanatlı bir uzman bulmaya çalışalım...

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
El besleme yapmalısın ilaçlar ağır bünyesi kaldırmaz beslenmeden

Üst Alt