• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sürekli ses çıkarıyor

Paşakuşum

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ses
Kuşum 4 yaşında aylar önce viklemeyle tık sesiyle başlayan sorun büyüdü sanki korktuğundan yaptığını düşündük kuşçuya sordum çare bulamadım bakan veterinerde yok ankaradayım sürekli inler gibi ses çıkarıyor hiç susmuyor uyumuyor doğru düzgün dışkısı normal sorun ne bilmiyorum yardım edin

Ekli dosyalar

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşum 4 yaşında aylar önce viklemeyle tık sesiyle başlayan sorun büyüdü sanki korktuğundan yaptığını düşündük kuşçuya sordum çare bulamadım bakan veterinerde yok ankaradayım sürekli inler gibi ses çıkarıyor hiç susmuyor uyumuyor doğru düzgün dışkısı normal sorun ne bilmiyorum yardım edin
@Burçak A. ve @Demet bükay hocalarımız ankarada oturuyor veteriner tavsiyesi verebilirler.

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kuşun dışkılarını beyaz peçete üstünde 4 5 tane birikmiş şekilde yollayabilir misiniz? Birde streamble.com üzerindende kuşun bir videosunu görelim

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kavaklıdere veteriner kliniği, telepati hayvan hastanesini öneririm streamble.com üzerinden videosunu atar mısınız

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir ağrısı vardir baskı yapıyor o yüzden inletiyor video bekliyoruz Streamable com dan yükleyin linki buraya yapıştırın

Üst Alt