• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum sürekli anormal bir biçimde kanatları titretiyor

dramatrazor

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Uyku hali, anormal bir biçimde titreyerek kanat çırpma, sahibine yaklaşmama
Hastalık Belirti Tarihi
6 Nis 2022
Merhaba aranıza katılmaktan büyük memnuniyet duyuyorum ben Tuğçe. Kuşum yaklaşık 4 ila 5 aylık belki yanlışım olabilir lakin az çok yavru olduğu anlaşılıyor. Dal darı, ballı yem çubuğu ve normal yem koyuyorum kafesine. Camın önüne koymadım ceyranda kalmasın diye, odayı da düzenli aralıklarda havalandırıyorum. Kuşum anormal bir biçimde kanatlarını titreterek çırpıyor, video atmak istedim lakin atamadım yardımcı olabilecek kişiler varsa videoyu başka bir şekilde atmaya çalışabilirim. Şimdiden ilgilenen herkese minnettarım. 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba aranıza katılmaktan büyük memnuniyet duyuyorum ben Tuğçe. Kuşum yaklaşık 4 ila 5 aylık belki yanlışım olabilir lakin az çok yavru olduğu anlaşılıyor. Dal darı, ballı yem çubuğu ve normal yem koyuyorum kafesine. Camın önüne koymadım ceyranda kalmasın diye, odayı da düzenli aralıklarda havalandırıyorum. Kuşum anormal bir biçimde kanatlarını titreterek çırpıyor, video atmak istedim lakin atamadım yardımcı olabilecek kişiler varsa videoyu başka bir şekilde atmaya çalışabilirim. Şimdiden ilgilenen herkese minnettarım. 😊
Videoyu streamable com üzerinden ekleyebilirsiniz aramıza hoş geldiniz 🙋🏼‍♀️😇 bu arada ballı krakeri çıkaralım lütfen, zararlı kuşlarımız için ✋

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bu arada kuşunuzun da ismini ve resmini görebilirsek çok mutlu oluruz 🥰 isterseniz kendimizi tanıtalım kısmında bir post oluşturabilirsiniz 🙃

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba ailemize hoşgeldiniz 😊
Video bekliyoruz 👍 birde verdiğiniz yem ve katkıların resimlerini görebilir miyim

Üst Alt